Saaie dag naar Mono Lake

Door Fam. van Gruijthuijsen - A long time ago

Om 10.30 uur zijn we richting onze camper gegaan. We waren benieuwd hoe warm het in de camper was. Deze stond in de gloeiende zon. Maar het was wel warm maar dit viel erg mee. Even de airco aan en de temperatuur werd weer wat aangenamer. Wij zijn dik tevreden over onze Moturis 27s. Zelfs in Las Vegas heeft de koelkast volop gekoeld. Alles was nog bevroren en de rest was nog lekker koel. Nog even over de strip rijden met onze RV en filmen en dan op weg naar Mono Lake. Even bellen naar Mono Vista RV park. Ze hadden nog net 1 plaatsje maar dit zou een dry place zijn. Niet erg we hebben toch alles bij ons. Na een lange saaie rit van 340 miles, één lange weg dirty road, behalve de laatste 40 miles langs Mono Lake, kwamen we om 19.30 uur bij de camping aan en wat bleek een prachtig uitzicht over Mono Lake en een plaatsje op gras met stroom. De temperatuur was zeer aangenaam. Het koelt hier 's nachts lekker af. Zo meteen nog naar Mono Lake om de tufa's te bekijken, de camper vol laden met boodschappen en dan op weg naar Yosemite over de Tioga pass. Bedankt voor jullie  reacties. Leuk om dit te lezen.

Reacties

Mary Jayne A long time ago

Sounds like you are having great fun. I have enjoyed reading all the updates. Sometimes I have to Google a dutch word. The weather should be cooler now that you are out of the desert country!

Janine en Luuk A long time ago

Hallo vakantiegangers, hoe is het met jullie? Zoals wij jullie berichten hebben gelezen zullen jullie je wel goed vermaken! De foto's zijn ook erg mooi! Janine zei al tegen mij dat wij ook naar Amerika moesten gaan, haha! Heel veel plezier nog de komende weken en maak er een vakantie van om nooit te vergeten! Doe de groeten aan allemaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!