7 juli

Door H. Keijzer - A long time ago

Na een goede nacht werden we allemaal toch redelijk vroeg wakker. Het hotel had een simpel ontbijt maar wel zeker genoeg. Jonne zorgde zelfs voor voldoende lunch!

Dit werd een dagje San Francisco, we kozen er er voor om fietsen te hiren van Blazing Saddles. Alllereerst bezochten we in Fisherman's wharf het Arcade museum, met allemaal oude speeltoestellen, van waarzeggers tot en met flipperautomaten. Erg leuk!

Daarna fietsten we ove rpaden die voor zowel fietsers als wandelaars bedoeld zijn naar de Golden Gate brug, en er overheen. We hadden geluk het was en bleef zonning en  een mooie temperatuur van rond 20 graden. Aan de overkant fietsten Jonne, Hanneke  en Hugo verder naar boven om het zicht op de Golden Gate bridge en San Fransisco vast te leggen. Agnes ging naar d eandere kant van de brug om daar eens te kijken. Ze bofte want zij hoefde niet een helling van heb ik jou daar op te fiettsen.

Terug over de brug en we fietsten nog naar diverse parken in San Francisco.We zagen oude huizen (vanaf hooguit 1850, is maar wat je oud noemt) en uiteindelijk kwamen we terug op Fishermans wharf om de fietsen in te leveren.

De avond werd op Amerikaanse wijze ingeluid: in een goed(!) hamburgerrestaurant aten we allevier een ander recept hamburger,.Daar kan geen fastfoodketen tegenop!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!