8 juli

Door H. Keijzer - 13-07-2013 18:00

ik schrijf dit pas een aantal dagen later. Het valt niet mee om een goede stabiele internetverbinding te hebben.8 juli stond in kader van het ophalen van de camper. Vanuit ons hotel liepen wij enkele honderden meters naar de trolleybus die ons naar het railsysteem van BART bracht. Met een treinreis van anderhalf uur kwamen wij in het stadje aan waar we de camper op konden halen. Daar restte ons nog een korte rit met de bus. We waren anderhalf uur te vroeg dus brachten wij de tijd door in een enorm overdekt winkelcentrum. Op Foodplaza kozen we allemaal bij een ander standje ons eten uit, waardoor wij ons enorme wereldburgers voelden. Na een korte hete wandeling naar Cruise America kwamen we oververhit aan en konden ons achter de rij wachtenden scharen.Het was duidelijk dat men de hoeveelheid uitgiftes niet goed aan.  kon. Uiteindelijik kregen we onze bliksemuitleg over de camper, reden Hanneke en  ik een rondje op het terrein en konden we met alle bagage op weg naar allereerst een tankstation en een Wallmart.

De Wallmart viel overigens tegen omdat ze geen vers brood, verse groente en verse vleeswaren hebben....

Uiteindelijk de weg op in de richting van Yosemite. Dat we het niet gingen halen was wel zeker maar we wilden toch wel een flink eind op weg komen. De rit op de snelweg viel erg mee, we moesten natuurlijk wennen aan de manier waarop de wegen zijn aangegeven, en ook aan de miles in plaats van kilometers moesten wij wennen.

De schemer valt hier een stuk vroeger in dan dat we in Nedelrand gewend zijn, rond 20.30 is het al aardig donker aan het worden.We bereikten...... war Agnes wist dan er een camping moest zijn.Echter in het donker nam ons vertrouwen in h  tvinden van de camping af en uiteindelijk vroegen we aan de hoofdweg bij een lodge verhuur waar we heen moesten.Toen bleek dat hij ook kampeerplekken had en hadden wij onze plek gevonden.Overigens stak er tijdens onze nachtelijke zoektocht nog een kudde herten over.

Reacties

chr.v.d.voort 13-07-2013 18:38 {{button-14581}}

Hugo en familie. Ik stuur het bericht door door naar Marit.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan