10 juli

Door H. Keijzer - A long time ago

Direct bij een beetje daglicht ging Hugo naar de WC. Dat voelde toch wel een beetje spannend. Maar niets onveiligs te zien en gauw weer terug naar bed.

Rond half 8 opnieuw er uit en een wandelingetje gemaakt. Stiekum hoopte ik toch op een beer. Maar het bleef beperkt tot een zwarte eekhoorn.

Samen ontbijten en klaarmaken voor de volgende rit, naar Sequoia park is de bedoeling.

Allereerst kwamen we bij het bezoekerscentrum van Yosemite waar we op een pendelbus konden stappen naar de woudreuzen van Yosemite. Dat hebben we natuurlijk gedaan. De sequoiadendron giganteum is een boom die van nature hier voorkomt en enorm oud kan worden. De oudste, die staat in Sequoia park, is waarschijnlijk rond 2700 jaar. De exemplaren die wij hier zagen  waren niet misselijk qua omvang, echt indrukwekkende bomen.

We konden ze helaas niet allemaal bekijken, en met de camper vertokken we in de middag voor de rest van onze reis. We namen de beslissing om Sequoia park niet meer te bezoeken gezien de tijd die we al benut hadden. Via de snelweg naar Los Angeles belanden wij op een camping in Visalia, met zwembad, dus dat was helemaal goed. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!