10 juli

Door H. Keijzer - 14-07-2013 04:59

Direct bij een beetje daglicht ging Hugo naar de WC. Dat voelde toch wel een beetje spannend. Maar niets onveiligs te zien en gauw weer terug naar bed.

Rond half 8 opnieuw er uit en een wandelingetje gemaakt. Stiekum hoopte ik toch op een beer. Maar het bleef beperkt tot een zwarte eekhoorn.

Samen ontbijten en klaarmaken voor de volgende rit, naar Sequoia park is de bedoeling.

Allereerst kwamen we bij het bezoekerscentrum van Yosemite waar we op een pendelbus konden stappen naar de woudreuzen van Yosemite. Dat hebben we natuurlijk gedaan. De sequoiadendron giganteum is een boom die van nature hier voorkomt en enorm oud kan worden. De oudste, die staat in Sequoia park, is waarschijnlijk rond 2700 jaar. De exemplaren die wij hier zagen  waren niet misselijk qua omvang, echt indrukwekkende bomen.

We konden ze helaas niet allemaal bekijken, en met de camper vertokken we in de middag voor de rest van onze reis. We namen de beslissing om Sequoia park niet meer te bezoeken gezien de tijd die we al benut hadden. Via de snelweg naar Los Angeles belanden wij op een camping in Visalia, met zwembad, dus dat was helemaal goed. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan