12 juli

Door H. Keijzer - 15-07-2013 17:27

Vandaag staat in het kader van Jonnes lievelingswens!Eindelijk naar Six Flags magic mountain, een pretpark met alleen maar achtbanen.
We zetten de kinderen voor de poort, ruim voor openingstijd. Zelf rijden we naar rustiger vertier. We vinden een volledig lege picknick area bij lake Piru, in de buurt van het pretpark.
We brengen de dag rustig door, lezen, fotograferen, luieren, wasjes doen.... en uiteindelijk gaanw e natuurlijk ook boodschappen doen. Eerst zijn we in een Mexicaanse supermarkt in een voorstadje, maar daar vinden we weinig.We zien hier wel duidelijk de keerzijde van de Amerikaanse kapitalistische maatschappij. Veel armoede, slecht onderhouden huizen en halflege winkels.
Daarna gaan we naar een grote supermarkt, die echt alles heeft, en bij de kassa schaffen we meteen de klantenkaart aan. Deze plaatselijke AH bonuskaart levert meteen een korting van 35 dollar op.
Tanken is een vak apart in de VS. Tot nu toe konden we de creditcard bij de kassa inleveren en dan voltanken, maar bij deze Chevron niet. We moesten vooraf aangeven hoeveel gallon we gingen tanken, afrekenen en dan tanken. Maar dat konden we natuurlijk niet zeggen,. Uiteindelijk maar met mijn pinpas afgerekend maar helaas nog niet vol kunnen tanken voor de reis naar Las Vegas.
Dan de kinderne ophalen en door het donker de rit van 1 uur terug naar de camping. Best spannend!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan