15 juli

Door H. Keijzer - 18-07-2013 02:50

Ontwaken in ons hotel en dan lekker naar beneden voor een ontbijtje! Heerlijk! Het is dan wel niet zo heel gevarieerd maar toch wel luxe.
Daarna pakken we onze dingen weer in in de camper en gaan we op zoek naar tankstation en supermarkt. Het vol tanken gaat nu feilloos, het eten is ook zo gekocht en dan speuren naar de camping bij CircusCircus.
We parkeren onze camper op de aangewezen plek en sluiten vooral heel snel de elektra aan zodat de airco op volle kracht kan draaien. Kamperen in Las Vegas is kamperen op een asfaltvlakte. De temperatuur stijgt naar een zalige 42 graden. Daarom gaan we eerst maar zwemmen, in heerlijk lauw water. Wat even oplucht is even de sauna in, daar is het nog veel gheter en dan voelt het buiten weer even aangenaam.
Na het zwemmen lopen we naar CircusCircus, een hotel met een compleet pretpark binnen. Jonne heeft het meteen erg naar zijn zin, zeker met de achtbaan die er binnen staat, overigens een kopie van de Python in de Efteling. Er is ook een complete arcade met allerlei nieuwe en oude elektronische spelen. Er staan bijvoorbeeld elektronische poppen die als toekomstvoorspeller dienst doen, en ijshockeyspellen. En natuurlijk staat de benedenverdieping weer helemaal vol met gokspelen.
Voor het avondeten eten we pizza's en coleslaw met appel en komkommer.En de avond brengen we natuurlijk weer door op The Strip, we bezoeken, Treasure Island, Mirage, Ceasars Palace, Venice, Wynn en Bellagio. Bij Mirage zagen we een completen vulkaanuitbarsting, in Venice was een complete gracht ingebouwd met gondels, en je kon je heel romantisch rond laten varen, bij Treasure Island was er een slag tussen 2 piratenschepen te zien.
Deze stad is zo weird! Afstoltelijk en boeiend tegelijk. Met de tong op de schoenen komen we om 01.00 weer terug bij onze camper!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan