2 en 3 augustus

Door H. Keijzer - 03-08-2013 22:21

We maken de camper schoon, pakken alles in in onze koffers. Blijft alles onder de 23kg?

Agnes en Hugo brengen samen de camper weg. Dat is eerst 14 blokken naar het centrum en dan 40 blokken rechtsaf....heerlijk die immense steden! Maar gelukkig is de tram (TRAX) in de buurt van Cruise America en die stpt ook vlakbij de camping. Hanneke en Jonne  hebben inmiddels heerlijk gezwommen. We lunchen op de camping en dan brengt TRAX ons naar het vliegveld.

Eerst vliegen we met een klein vliegtuig en veel mensen met hele koffers als handbagage naar Minneapolis. Een mooie vlucht in de avond met zon op het landschap. Prachtig! Als we landen gaat de zon onder. In Minneapolis atappen we over op het vliegtuig naar Amstedam, en die was lekker luxe en we zaten 2 aan 2 naast elkaar.

Met wat films en wat slapen begon de nieuwe dag met een broodje gebakken ei met peper, of was het andersom? We werden er in ieder geval goed wakker van. Hugo keek neer op Noord Ierland, we vlogen ook over Isle of Man en midden Engeland. Na een zeer schokkerige laatste kilometers landden we op Schiphol. Vreemd om weer alles Nederlands om ons heen te hebben...!

We hadden al in Salt Lake City gelezen dat de spoorwegen weer moesten werken tuusen Utrecht en Driebergen dus we reisden via Amersfoort en Ede naar huis....

Het zit er po, onwerkelijk om weer terug te zijn, We hadden en allevier wel mee door willen gaan!

Reacties

Marjos 04-08-2013 01:52 {{button-16141}}

Welkom thuis!

Jan Winter 05-08-2013 20:34 {{button-16250}}

Ik sluit me aan bij Marjos.
Hartelijk dank voor jullie reisverslagen en dito foto's.
Het bracht me heel wat aangename herinneringen aan de reizen die
Ciel en ik mochten maken. Jullie moeten vast nog eens gaan want er zijn nog veel meer mooie staatsparken. Een tocht naar het noorden langs Higway 1 naar Seatle en dan rechtsaf langs de grens met Canada is bv zeer aan te bevelen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan