op weg naar Reno

Door 4 lelietjes - A long time ago

vanochtend weer redelijk vroeg wakker geworden (m.n. de 2 dames). na ontbijt hebben we de boel ingepakt en via Lombard street (de kronkelige) zijn we via de Golden Gate Bridge uit San Fransisco  vertrokken. via de Richmond Bridge zijn we verder richting Reno gegaan. naar mate we verder van de kust af kwamen werd het weer beter en kwamen we in de tempersturen van 25+ terecht. bij sacramento de Walmart bezocht de e.e.a  ingeslagen en verder gegaan naaat Lake Tahou. een drukte van belang maar we hebben een strand gevonden, zepher cove en daar lekker gezwommen.

vandaar uit door naar Reno waar we aan het eind van de middag incheckten bij Nugget. en daar zitten we op de 26ste verdieping, iets waar Yara het eerst niet zo mee eens was, ivm de lift , maar naar deze 2 x te hebben genomen valt het wel mee. het weer blijft goed is de voorspelling dus kunnen we morgen onze lol op, dan de langste reis dag van de vakantie, welke ons met een paar dagen in Yellowstone zal brengen.

nog even zwemmen in zwembad van hotel en dan lekker plat.

Reacties

jannie en engel A long time ago

ook bij ons is het 25 graden, een mooie temperatuur.
goeie reis verder.

Tilly A long time ago

Leuk voor Yara die bibbertas kado bij haar parfum,kan begrijpen dat ze dat leuk vindt,jullie hebben al veel ondernomen,in die korte tijd,kijk er iedere morgen naar uit wat jullie beleven,veel plezier vandaag,groetjes Tilly
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!