een lange reisdag

Door 4 lelietjes - A long time ago

Gisteravond zijn we nog even lekker wezen zwemmen in ons hotel, de Nugget in Sparks(Reno). Het was een erg mooi luxe zwembad met een heet hottub (warmer dan mijn bad thuis).

Vanmorgen wisten we dat het een lange reisdag zou worden, maar hoe lang wisten we van te voren niet. Volgens de papieren was het 560 kilometer, maar dit bleek later 250 kilometer verder te zijn. We hebben vanmorgen eerst boodschappen gedaan (drinken en lekkere dingen voor onderweg). We hebben een piepschuimen koelbox waar we goed gebruik van maken. Ook boter en beleg voor een broodje bewaren we daarin en het blijft lekker koel door ijs uit de ijsblokjesmachine die in elk hotel staat. Niet bij elk hotel is een ontbijt inbegrepen en 12.50 dollar per persoon is snel verdiend met een broodje en jus ‘d orange op de kamer.

Het was vandaag niet erg spannend onderweg, we hebben vooral veel vrachtwagens, lege vlaktes en heuvels gezien. Hier en daar een zandhoos en  een rollend struikje over de weg. (zoals in de film) Af en toe een korte(sanitaire) stop gemaakt en dan maar weer verder. Uiteindelijk kwamen we om 18.30 aan bij het Red Lion Hotel in Twin Falls. Snel even gegeten bij de Mac en daarna zijn Jurgen en Yara nog gaan zwemmen bij het hotel. Ondertussen had ik dit verslagje gemaakt, maar bij het opslaan ging iets mis waardoor dit het tweede verslagje is van deze dag.

Iedereen zit nu op mij te wachten om te gaan kaarten, inmiddels houden we het al iets langer vol ’s avonds. Afgelopen nacht sliepen we om 4.00 allemaal nog, maar ging Jurgen z’n telefoon. Gelukkig hebben we daarna nog wel weer geslapen, dus ook met de jetlag gaat het de goede kant op.

Reacties

jannie en engel A long time ago

dus jurgen uitzetten die telefoon s,avonds,en dan lekker slapen.

Tilly A long time ago

Ik vind je leuke kleurige schoenen aanhebben Milan.,en dat je uit je broek bent gescheurd is wel een klucht,kan me voorstellen dat jullie er ontzettend veel lol om hadden,maar de spijkerbroeken zijn ontzettend goedkoop in America..wat is jullie eindrit ?ben ik vergeten te vragen.groetjes van Tilly

de schaapjes A long time ago

al heel wat ondernomen, en beleefd,lees ik.Hier alles bij het oude,op naar de volgende tropische dagen! Veel plezier en tot het volgende berichtje, groetjes Christiane

Bob en Anja A long time ago

Hoi, Lelietjes.
Een hele fijne vakantie, Yara wat een geluk heb je toch weer met de parfum. Leuke foto,s .We hadden geen internet en kon een paar dagen geen mail openen,vandaar een beetje laat met reageren.
Dikke knuffel van ons.

Bob en Anja A long time ago

Wat een mooie watervallen, geweldig. We genieten hier thuis van jullie foto,s.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!