grand teton dag 2

Door 4 lelietjes - A long time ago

 

Zo, vandaag zouden we een relax dagje hebben. Maar helaas waren er gasten in het hotel die om 6.30 aan het werk moesten en hun diesel pick-up truck daarom om 6.05 aanzetten. Dit natuurlijk onder ons raam, waardoor de hele kamer trilde en wij allemaal lekker op tijd wakker waren. In mijn nachthemd om 6.20 toch maar eens op onderzoek uitgegaan wat er aan de hand was. Volgens de heren moest een diesel eerst 20 minuten stationair lopen om de motor niet op te blazen….. Waarop ik hun dringend heb verzocht dit dan ergens anders te gaan doen. We hebben daarna nog wel iets gedommeld, maar niet meer geslapen.

 In dit hotel is het ontbijt inbegrepen, maar het is niet wat wij wij onder een lekker ontbijt verstaan. Droog brood wat in de toaster moet en donuts,  cakjes en ontbijtgranen in alle kleuren en soorten.  Maar goed, we hebben hagelslag mee en dat smaakt altijd goed. Tegen 9.00 uur zijn we vertrokken om het grand teton park verder te verkennen. Weer naar wilde dieren uitgekeken, en alleen pronghorn (een soort hert ?) gezien. Vlak voor de teton bergen staan nog oude gebouwen uit de tijd van de pioniers, dit ziet er schilderachtig uit en is daarom een geliefd fotoplekje. We moesten een stukje off road rijden om er te komen, maar dat is ook juist wel weer leuk. Verderop hebben we met de voeten in de snake river gestaan en aan de oever gepicknickt. Milan heeft weer filmpjes met z’n gopro camera gemaakt. Helaas kunnen we niet zien hoe ze geworden zijn. Deze laptop is te langzaam om de filmpjes goed op te kunnen zien helaas.

Ondertussen zagen we het weer veranderen, er kwamen onweerswolken opzetten, daarom hebben we er vanaf gezien om nog naar Jenny lake te gaan. We zijn terug gereden naar Jackson Hole, waar we eventjes op ons bed hebben gelegen. Daarna even het gezellige stadje in, erg toeristisch, met veel T-shirt winkeltjes. Tot nu toe hebben de kinderen zich erg ingehouden met het kopen van T-shirts, ook nu. We hebben gegeten in een tavern, wat er wel gezellig uitzag. Het eten was trouwens ook lekker. Daarna was er een soort voorstelling in het centrum, wat een shoot out van vroeger voor moest stellen. Veel geroep en geschreeuw en natuurlijk schieten. Het was leuk om mee gemaakt te hebben.  Jurgen en de kinderen zijn nu in het overdekte zwembad aan het zwemmen en straks nog even kaarten. Morgen hebben we een lange reisdag voor de boeg naar Vernal. Daar is het Dinosaur national monument, wat we ook willen bezoeken.

Reacties

jannie en engel A long time ago

een heel fijn verslag thea,jullie krijgen wel wat te zien volgens ons,maar om dat nou steeds twee keer te schrijven, is een beetje overdreven, misschien eenfoutje in het systeem.een goede reis morgen.

marian A long time ago

Hoi Thea en familie,

vandaag voor het eerst jullie verslagen gelezen. Jullie zien en beleven weer veel .Leuk om te lezen. Veel plezier nog maar dat zal denk ik wel lukken.'
groet Marian en fam.

4 lelietjes A long time ago

Ik heb het tweede deel (hetzelfde verhaal) weer verwijderd. Ik weet ook niet wat er gebeurt. Vanavond zal ik het eerst zelf controleren.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!