Op weg naar vernal

Door 4 lelietjes - A long time ago

We hebben de Grand Teton weer verlaten vanmorgen. De werklui hadden een vrije dag, want om 8.00 uur toen wij wakker werden stond de pick-up er nog. Dus we hebben lekker geslapen.

We hadden een reisdag van ongeveer 500 km voor de boeg, maar Jurgen draait z’n hand er niet voor om. Het eerste stuk ging snel en was eigenlijk erg saai. Behalve dat Jurgen opeens een Moose naast de weg zag staan, die hadden we in de parken nog niet gezien en zo op de valreep toch nog mooi gezien en gefotografeerd. Onderweg stonden af en toe wat huisjes, sommige alleen en andere in groepjes van 3 á 4. We hebben ons regelmatig afgevraagd  wie er in de eenzame huisjes zouden wonen en wat ze daar doen om te leven. Op een gegeven moment kwamen we weer in wat bewoond gebied, zelfs een stad, Rock Springs. Daar hebben we bij de subway een lekker broodje gehaald voor de lunch. Vervolgens kwamen we bij een recreatiegebied genaamd Flaming Gorge, je verwacht dan, na de drukte in de parken van de afgelopen dagen, veel mensen. Nu, wij stonden op het strand, met de auto en nog een gezin stond er 100 meter verderop. Waarschijnlijk ook toeristen. Op het meer was een speedboot bezig met een waterskier erachter, dit was wel leuk om naar te kijken. De kinderen hebben de zwemkleding wel aangedaan, maar zijn er niet ingegaan omdat het erg koud was. Op de kaart stond een weg door het gebied, net zoals we er gekomen waren, maar dan de andere kant op. Je denkt dan dat het net zo’n weg is, maar nee… Al vrij snel werd het een onverharde weg, maar wel een goede onverharde weg, zodat we maar wel doorgereden zijn. Op zich niet zo’n probleem, maar Jurgen en ik zagen donkere wolken aankomen en een stortbui wil je niet op zo’n weg. Gelukkig  ging het allemaal goed en kwamen we naar wel 25 kilometer weer op de doorgaande weg. Al met al heeft dit uitstapje er voor gezorgd dat we tegen 17.30 bij ons hotel in Vernal aankwamen. We zijn in een Best Western hotel en hebben weer een mooie kamer. Er is een buitenzwembad, waar al gebruik van gemaakt is en Yara ligt nu lekker te badderen. Milan is met z’n telefoon bezig en Jurgen probeert de televisie aan te krijgen. (het is gelukt)

Ik ga proberen of de heren er vanavond Nieuwe foto’s op kunnen zetten, maar dit is afhankelijk van de snelheid van het internet. Vandaar dat er al een tijdje geen nieuwe foto’s op gezet zijn.

Reacties

jannie en engel A long time ago

ook wel weer leuk een reis zonder strubbelingen,we wensen eenfijne nieuwe dag.doei?

jannie en engel A long time ago

ik heb op google jullie best western hotel opgezocht, ligt aan een mooie straat met mooie bloemen.

Tilly A long time ago

Wat maken jullie veel leuke dingen mee,misschien dat ik met Patricia ook eens naar America ga,nadat ik zoveel gelezen hebt over alles wat jullie meemaken,Patricia heeft familie in Arizona wonen,dat is dus ook meegenomen,groetjes van Tilly

Arno A long time ago

Wij net terug van vakantie, jullie hebben al mooie dingen gezien en gedaan en hebben dat ook nog voor de boeg.
Geniet ervan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!