Hooverdam en Las Vegas

Door 4 lelietjes - A long time ago

Even een kort stukje vanavond, want ik heb de lamp wel uit nu(het is nu 22.10 !)

Vanmorgen later uit Zion vertrokken dan de bedoeling was, omdat we in het begin van de nacht erg slecht geslapen hebben. Het was zóó warm op onze kamer en airco ’s nachts zijn we niet zo dol op vanwege het lawaai en de soms ijskoude wind, maar halverwege de nacht hebben we de airco toch maar aan het werk gezet. Met als gevolg dat we tot na 9.00 geslapen hebben en dus wat later op de planning vertrokken zijn. We hadden een mooie rit met een mooie omgeving. We zijn eerst door Las Vegas gereden om naar de Hooverdam te gaan. Dit is een indrukwekkend bouwwerk aan de rand van Lake Mead. Toen zijn we weer naar Vegas gegaan om ons hotel op te zoeken, na enig zoeken kwamen we aan. Waar we in moesten checken konden we de  auto alleen neerzetten als we Valet parking deden. Dus Jurgen met grote tegenzin de autosleutels uit handen geven en tot overmaat van ramp begonnen ze onze auto ook uit te pakken. Als we op de kamer waren moesten we de bellboy bellen en dan zou de bagage gebracht worden. Dit is dus niks voor nuchtere groningers en we voelden ons er wat ongemakkelijk onder. Tot nu toe is alles goed gekomen.

Na even bijgekomen te zijn, zijn we gaan lopen over de strip. We hebben treasure Island (ons hotel), La mirage, caesers palace, venetian, pallazo, wynn en verschillende winkelcentra bekeken. Ondertussen hebben we gegeten bij het buffet van ons hotel, wat erg lekker was. Ook hebben we de show “The sirens of TI” bij ons hotel gezien, erg leuk met vuurwerk als slot. Elke avond zijn er een paar uitvoeringen en nu wachten we op onze kamer op het vuurwerk wat voor ons raam langs zal gaan. We zitten trouwens op de twintigste etage van een hotel met 35 etages. Welterusten !

Reacties

jannie en engel A long time ago

nee jurgen he, we laten ons niet gauw iets uit handen nemen.daarvoor zijn wij te nuchter.wij hebben via google aerth jullie hotel even van binnen en van buiten bekeken.ziet er leuk uit, nou tot de volgende keer maar weer.de groetjes,doei?.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!