Las Vegas

Door 4 lelietjes - A long time ago

We zijn weer in ons hotel na vanaf 9.30 op stap te zijn geweest. Het is nu 22.30 en we zijn kapot. Allemaal hotels van binnen bekeken en het ontbijtbuffet van la Mirage gehad vanmorgen, dit was trouwens super. Daarna onze auto laten halen door de valet en dat ging goed, alleen het duurde Jurgen te lang. We zijn naar 2 verschillende outlet centra geweest en vooral de kinderen hebben flink ingeslagen. Zonnebrillen, telefoonhoesjes, schoenen,  kleding enz. Daarna nog weer de strip op geweest en Milan is in de achtbaan van Hotel New York, New York geweest. Hij vond het een geweldige achtbaan. Yara kwam weer terug uit de rij, ze zag het toch niet zo zitten.  We hebben lekker gegeten in “New York” bij een burger en grill restaurant. Vervolgens via de adidas store en de MenM s winkel weer naar het MGM hotel waar we onze auto geparkeerd hadden.

De vorige keer hadden we geen tijd om ook downtown Vegas te kijken, maar vanavond zijn we daar heen geweest. Er is een straat (Fremontstreet) die ze helemaal overdekt hebben met schermen en waar ze 1x per uur een show op doen, de Fremontstreet experience. Dit was leuk om een keer mee te maken en Milan heeft alles natuurlijk op film staan.  Onze voeten doen zeer en Milan is in bad gegaan, want die heeft de hele dag op badslippers gelopen en heeft nu zwarte voeten.

We zijn er wel achter dat we nog steeds niet alles gezien hebben in las Vegas en volgens de kinderen moeten we over 2 jaar wel weer. Morgen gaan we naar Palm Springs , een uurtje of 4 rijden geloof ik. Dan gaan we een poging doen om het Joshua tree park te bekijken. De vorige keer toen we bij het park stonden bleken we een spijker in de band te hebben en moest dit eerst gerepareerd te worden. Morgen of overmorgen gaat het vast lukken.

Reacties

Tilly A long time ago

Jullie hebben nog niets over las Vegas het gokken geschreven ,moet zeker nog gebeuren,verder een fijne dag vandaag ,Gr., Tilly

Dick Metsemakers A long time ago

Wel even gaan gokken en misschien wel de reis terug verdienen.
Nou geniet er nog even van .

Opa en Oma A long time ago

Hoi dus Milan heeft zich aan zijn woord gehouden om in de achtbaan te gaan .Verstandig van Yara om het niet te doen We zijn niewsgierig naar de fotos en de film.Nog veel plezier groetjes.

mirjam A long time ago

Hoi Luitjes.

Jullie zien en beleven weer enorm veel. Maar de laatste dagen gaan nu ook voor jullie tellen. Nog lekker een paar dagen uitrusten, en dan de terugvlucht. Geniet nog maar lekker.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!