Joshua Tree Park

Door 4 lelietjes op

Het was vandaag toch weer veel in de auto zitten. Tegen 10.00 gingen we weg bij het hotel na op de kamer even snel ontbeten te hebben. Via de interstate 15 richting het zuiden was het erg druk. Ik was blij dat we bij Barstow van de drukke interstate afgingen. We reden binnendoor richting Joshua Tree park, maar dit duurde toch ook nog wel lang. Na een broodje bij de subway en nieuwe frisdrinken aan boord ging het weer beter. Tegen 15.00 kwamen we bij het visitor centre van het park. Hier hadden we 2 jaar geleden ook gestaan met een een grote spijker in onze band. Zodat we toen het park helemaal niet gezien hebben. Het was erg warm in het park en we hebben een korte trail gelopen ondanks dat het eigenlijk te warm was voor enige inspanning. (boven de 40 graden celcius)

Vervolgens naar Palm springs waar we in het courtyard by Marriott overnachten. Hier hadden we goede herinneringen aan hadden, vooral vanwege het zwembad. Blijkt natuurlijk uitgerekend nu het zwembad gerenoveerd te worden. We konden met een busje naar een ander hotel gebracht worden om te zwemmen, maar dat vinden we toch wel wat omslachtig. We hebben heerlijk gegeten bij de Tuscan grill in Palm Springs en zijn net weer op onze kamer. Yara ligt in bad en we gaan zo als iedereen gedoucht is nog even kaarten. Morgen op naar Santa Monica waar ik zelf een appartement heb gehuurd voor 4 nachten. Ik hoop dat ik er morgen net zo enthousiast over ben als nu (door foto’s op internet)

Reacties

jannie en engel

als ik dit bericht lees, dan denk ik dit is de laatste overnachting adres voor de terugvlucht alweer.. zo blijkt maar weer dat alles toch weer snel gaat, maar het gaat erom dat jullie hebben genoten.ik zou graag de vluchtnummer op mijn e-mail willen hebben indien mogelijk, zodat ik jullie onder weg kan volgen, via schiphol.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden