Joshua Tree Park

Door 4 lelietjes - A long time ago

Het was vandaag toch weer veel in de auto zitten. Tegen 10.00 gingen we weg bij het hotel na op de kamer even snel ontbeten te hebben. Via de interstate 15 richting het zuiden was het erg druk. Ik was blij dat we bij Barstow van de drukke interstate afgingen. We reden binnendoor richting Joshua Tree park, maar dit duurde toch ook nog wel lang. Na een broodje bij de subway en nieuwe frisdrinken aan boord ging het weer beter. Tegen 15.00 kwamen we bij het visitor centre van het park. Hier hadden we 2 jaar geleden ook gestaan met een een grote spijker in onze band. Zodat we toen het park helemaal niet gezien hebben. Het was erg warm in het park en we hebben een korte trail gelopen ondanks dat het eigenlijk te warm was voor enige inspanning. (boven de 40 graden celcius)

Vervolgens naar Palm springs waar we in het courtyard by Marriott overnachten. Hier hadden we goede herinneringen aan hadden, vooral vanwege het zwembad. Blijkt natuurlijk uitgerekend nu het zwembad gerenoveerd te worden. We konden met een busje naar een ander hotel gebracht worden om te zwemmen, maar dat vinden we toch wel wat omslachtig. We hebben heerlijk gegeten bij de Tuscan grill in Palm Springs en zijn net weer op onze kamer. Yara ligt in bad en we gaan zo als iedereen gedoucht is nog even kaarten. Morgen op naar Santa Monica waar ik zelf een appartement heb gehuurd voor 4 nachten. Ik hoop dat ik er morgen net zo enthousiast over ben als nu (door foto’s op internet)

Reacties

jannie en engel A long time ago

als ik dit bericht lees, dan denk ik dit is de laatste overnachting adres voor de terugvlucht alweer.. zo blijkt maar weer dat alles toch weer snel gaat, maar het gaat erom dat jullie hebben genoten.ik zou graag de vluchtnummer op mijn e-mail willen hebben indien mogelijk, zodat ik jullie onder weg kan volgen, via schiphol.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!