Naar Santa Monica

Door 4 lelietjes - A long time ago

Palm Springs hebben we vanmorgen weer verlaten, na eerst een Target (supermarkt) bezocht te hebben. Dit omdat Yara van amerikaanse chatvriendinnen had gehoord dat er daar Justin Bieberschoolspullen verkocht werden. Er lagen nog 2 schriften en een aantal ringbandmappen, waarvan ze zich er 1 heeft uitgezocht.  Toen verder naar onze volgende stop, een outletshop voor een bayern munchen shirt voor Milan. We hebben dat al in meerdere winkels gezocht, maar maat L is schaars blijkbaar. Ook hier geen succes, verderop zou nog een winkel zitten, maar die zat er niet.

Het was erg druk op de weg en uiteindelijjk waren we tegen  half drie bij ons appartement in Santa Monica. Daar werd nog druk aan de schoonmaak gewerkt, maar na een half uurtje konden we er in. Het ziet er heel leuk uit en de eigenaar is erg aardig en behulpzaam. We hebben lekker op ons terras een drankje gedronken, niet wetend hoe onze avond verder zou verlopen. We hebben onze spullen bij elkaar gepakt om te gaan zwemmen in zee. Na nog geen 5 minuten lopen zaten we op het strand van de stille oceaan (de pacific ocean) Jurgen en de kinderen gingen lekker zwemmen in de hoge golven. Na een paar minuten kwam Milan bij me, om me zijn mobiel te brengen. Helaas was die nat geworden. We hebben em direct uit elkaar gehaald en droog gemaakt. Vervolgens nog in de zon laten drogen. De lol was er toen wel vanaf natuurlijk. We hebben op internet gezocht naar oplossingen, maar niet echt gevonden. Toen een telefoonwinkel gezocht die nog open was na 18.00. De AT en T zat redelijk in de buurt, dus toch maar de auto gepakt en ernaar toe. Zij konden er ook niets mee, maar wisten een adresje in Marina del Rei. Die bleek toen wij daar aankwamen om 19.30 net dicht te zijn. Bij AT en T hadden ze nog de tip gegeven om de mobiel in rijst te doen voor drie dagen. Dus bij de supermarkt rijst gehaald en daar zit de mobiel nu in. Uiteindelijk gingen we om 20.15 eten bij een gezellig Italiaans tentje, bij ons in de straat. (café Dellafino) Om 22.00 uur waren we weer terug bij ons huis. De temperaturen vallen hier wel wat tegen, dus we hadden een vest aan (Yara en ik) en konden niet meer buiten zitten. Na een spelletje kaart moest er nog uitgevochten worden wie waar ging slapen. De slaapplaatsen zijn nu verdeeld en we gaan nu slapen.

Ter geruststelling, Milan z’n foto’s stonden meest op z’n sd kaartje en die zit nu in mijn mobiel. Die mag hij nu gebruiken, het is wel geen samsung note 2, maar iets is beter dan niets. Ook kan hij nu op wifi en dan zit hij er iets minder sneu bij als z’n zusje wel op internet kan.

Reacties

mirjam A long time ago

Hoi, Hoi,

Balen voor Milan hoor.
Jullie gaan nu lekker een paar dagen uitrusten.
Nog veel plezier.

Tilly A long time ago

Heel vervelend voor Milan ,hopende dat de rijst helpt,hoeveel dagen zijn jullie er nog?nu amuseer jullie maar met zwemmen en winkelen,dat vindt ik nog het leukste,groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!