Studiotour en Hollywood

Door 4 lelietjes - A long time ago

Vanmorgen lekker rustig aangedaan en buiten ontbeten op ons “eigen” terras. Het is niet warm hier en Yara zat met een vest aan buiten. Gisteravond om 23.00 heb ik nog kaartjes gereserveerd voor een studiotour bij Warner Bros. Om 2.15 werden we daar verwacht, dus we hadden ook niet echt haast. Tegen 12.00 gingen we weg, want gisteren was het erg druk op de weg. Maar vanmorgen waren we in een half uur op de plaats van bestemming. We hebben daar een lekker broodje gegeten en wat gedronken in afwachting van onze tour.

Eerst kregen we een algemeen filmpje en daarna gingen we in een open busje(grote golfkar) op pad. De warners bros studios staan op een enorme lap grond en in bijna alles zijn ze zelfvoorzienend. Alles kan, als er maar voor betaald wordt. Ook andere bedrijven kunnen daar opnamen maken tegen betaling. We hebben diverse voorbeelden gezien op het terrein van gebouwen en bv. bomen die in verschillende films/tv series voorkomen. Ook zijn we in een aantal gebouwen geweest waar opnames gemaakt worden van de mentalist, the big bang theorie. Ook hebben we set van friends gezien, die was retired. Onze gids heeft een foto van ons gemaakt, zittend op de originele bank !!!!

Het was erg leuk en na 2 uur was het helaas weer voorbij. Daarna zijn we door Beverly Hills gereden zonder een ster te zien. Toen naar Hollywood boulevard, waar we bij het Grauman Theatre een rondleiding hebben gehad. Het chinese theater wordt gerenoveerd en er komt een Imax screen in waar wij nu al een voorproefje van hebben gezien. Daarna bij de mac Donalds gegeten (tweede keer deze 4 weken, valt dus mee) en onze auto weer op gezocht. Na een lange rit over Sunset Boulevard kwamen we weer in de buurt van ons huisje. Jurgen had er geen vertrouwen in dat we de weg in het donker weer terug zouden vinden, maar het is gelukt……

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!