Santa Monica dag 3

Door 4 lelietjes op

De laatste dag in de Verenigde Staten is er één van inpakstress, bij Jurgen natuurlijk. Vanochtend zijn we begonnen met inpakken, selecteren en weggooien. Tussen de middag zijn Jurgen en Milan de telefoon van Milan weer opgaan halen uit Marina del Rei. Helaas was het niet gelukt om het weer tot leven te wekken. Intussen waren Yara en ik nog even doorgegaan met opruimen. Voor het eerst in Santa Monica begon de zon te schijnen. Dus nadat ik ons had ingecheckt voor de vlucht van morgen zijn we naar het strand gegaan. De kinderen hebben lekker gezwommen in de golven en hebben nog gevolleybald op het strand met een paar Franse jongens. Tegen 5 uur weer terug bij ons huisje en iedereen even gedoucht. Daarna op de fiets (over het beroemde fietspad langs het strand) naar de pier van Santa Monica en daar nog even rondgelopen tussen de kermisattracties. Tegen 19.00 waren we weer terug en zijn we weer bij de Italiaan gaan eten waar we een paar dagen geleden ook gegeten hebben. Het was weer overheerlijk. Op dit moment is Jurgen weer druk met de koffers in de weer en doen wij verder maar even niets. De koffers zijn redelijk maximaal gevuld en we hebben ook allemaal onze limiet aan handbagage. Maar volgens mij komt het allemaal wel goed. Morgenochtend vertrekken we tegen 9.30 naar het vliegveld. We moeten er om 11.00 uur zijn, want we vliegen om 13.55 met vlucht KL602 van Los Angeles naar Amsterdam. 

Reacties

jannie en engel

we hopen dat jullie reis naar jullie wens is geweest,maar aan de verslagen te horen wel. jurgen bedankt voor de vlucht gegevens, ik zal jullievolgen, een goede reis morgen met elkaar.en tot ziens.

Tilly

Hallo,nu jullie hebben weer de reis van jullie leven gehad,en jullie kunnen er heerlijk op terug kijken,ik wens jullie een goede terugreis,en bedankt voor al jullie mails,ik keek er iedere dag naar uit,groetjes Tilly

Marian Groenhagen

Hoi allemaal,
Leuk om jullie zo te volgen en hoop dat jullie een goede terugreis hebben. Groetjes.

Roland

Goede reis !
Tot binnenkort.
Gr,
Roland en Lyan

Bob en Anja

We hebben genoten van jullie belevenissen.
Goede terugreis.
Fijne thuiskomst.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden