Grand Canyon en Lake Havasu

Door C. Akkermans - A long time ago Hallo allemaal!! Daar zijn we weer met een update! Terwijl ik (corina) dit bericht aan het typen ben, is niels aan het poolen in het clubhuis in Lake Havasu! Even terug naar chronologische volgorde! Na Lake Powell zijn we naar de Grand Canyon gegaan! Daar stonden we op een nationale campground en daar waren dan ook geen hookup faciliteiten! Een dry camping zoals ze dat hier noemen! In onze buurt was gelukkig wel een wc te vinden (ondanks onze eigen) we hebben veel herten gezien, midden op het pad op de camping! We mochten er van de ranger ook niet voorbij, het was een kudde en het mannetje wil zijn dames beschermen.. verder zijn we midden in de nacht wakker geworden van de coyotes....huilen dat ze deden! Wij blij dat we in een camper zaten en niet in een tentje.. Bij de Grand Canyon hebben we een rimwalk gedaan dat wil zeggen: een wandeling langs de klif!!! Erg eng, maar het uitzicht was prachtig! Op de foto's op facebook kun je de afstand naar beneden zien z'n 1.6 kilometer!!Dit hebben we in de ochtenden gedaan, gezien de drukte! In het vorige bericht had ik mijn hoofd flink gestoten in de camper, dit bleek een lichte hersenschudding te zijn! Ook hierdoor hebben we alleen activiteiten in de ochtend gedaan, zodat ik daarna kon rusten! Natuurlijk ben ik overal op voorbereid zoals ik altijd ben....ik heb een verbanddoos mee, pillen tegen duizeligheid, tegen allergie, tegen wormpjes, pincetten, tekentang, uitzuigpompje, alcohol, ors, azaron en deet! Rara wat ben ik vergeten..wat gruwelijk goed zou kunnen helpen bij een hele hersenschudding....juist ja paracetamol!!! Oen dat ik ben! Vandaag zijn we aan gekomen in Lake Havasu en mijn pijn is weg! Morgen kan ik weer rijden...jeeej!! Het is hier heet 38 graden en geen schaduw....pfff we zijn meteen het zwembad ingedoken bij aankomst! Dat was zowaar 32 graden...haha echte verkoeling! We blijven hier 1 nachtje en we gaan morge een zes uur durende rit maken richting San Diego!! Verder alles goed!!! We kijken uit naar de westkust. . Veel liefs en toedels, Niels & Corina

Reacties

Willie A long time ago

Hallo luitjes,

Zo te lezen gaat het goed met jullie,behalve je hoofd Corina! Je tante was er niet bij om je een paracetamolletje te geven!! Ha ha!!
Zijn daar ook te koop, in het bewoonde land,en nog veel meer aan medicijnen wat je hier niet zonder recept kan kopen.Maar dat weten jullie vast wel!!
Gelukkig gaat het nu weer beter,want je moet je hoofd erbij houden! Nog even genieten,
Groet van ons!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!