Stranddag Ft. Myers

Door De Ankertjes - 02-08-2013 04:17

Lieve allemaal, Woensdag zijn we op tijd richting het strand gegaan, wat op slechts 50 meter van onze hotelkamers lag. Papa en mama hadden een cabana gehuurd voor de nodige schaduw, gezien de felle zon. Tussen de middag hebben we genoten van clubsandwiches en burgers bij de beach bar. De kinderen wilden zich graag wagen aan een jetski, maar bij aankomst bij de verhuur bleek dat dit te gevaarlijk werd, gezien het feit dat er storm op komst was. Een kwartier brak het los en was hele strand opeens leeg. We hebben ons opgeknapt en zijn toen richting Sanibel Island vertrokken, een schelpeneiland vlakbuiten Ft. Myers. Hier hebben we de nodige bijzondere schelpen gevonden en zelfs behoorlijk wat dolfijnen vlak voor de kust gezien, ongelofelijk! Ook waren er meerdere turtle nests. Vervolgens zijn we vertrokken naar het noorden van Ft. Myers, waar we bij “Firestone” aan de haven heerlijk hebben  gegeten met gerechten variërend van paëlla tot filet mignon. De avond hebben we afgesloten met een drankje op het Sky Deck van het restaurant. Dit restaurant is gloednieuw en wederom aangeraden door de receptie van het hotel. Ook dit restaurant is weer een heuse aanrader (www.firestonefl.com) en erg leuk voor een avondje uit! Bij terugkomst in het hotel de tassen weer ingepakt en snel naar bed om de volgende ochtend richting de Everglades te vertrekken. Lieve groetjes van ons.

Reacties

Henne van Baarle 02-08-2013 07:59

Hey....hallooooo....there,
Weer 2 mooie verhalen achterelkaar.Het valt voor jullie ook niet mee,hoor...Eten en op het strand liggen...heerlijk om te lezen.Jullie hebben al weer aardig wat gezien. Over geen regenbuien schrijf ik niet meer..!!Op naar de krokodillen.
Lieve groetjes, veel plezier,
Henne xxx DOEII

Yela 02-08-2013 11:31

Lees ik heel trouw jullie blogberichten, vergeet ik te reageren! Wat ontzettend gaaf om jullie belevenissen te kunnen volgen, volgens mij hebben jullie een topvakantie. En wat een mooie foto's! De eekhoorn is wel favoriet denk ik:) Geniet er nog van! Ik blijf jullie blogs trouw lezen.

Xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan