Good morning sunshine

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

      38° c

19-05-2014

Het enige wat ik zoooo vervelend vind van het reizen naar de westkust is de jetlag. Gisteren rond 0.00 in slaap gevallen en vanmorgen al weer om 02.30 uur klaar wakker. Ik kon niet meer slapen.. Grrrrr, echt balen sad. Na het ontbijt heerlijk de warmte in. De lucht is strak blauw en afgekoeld naar 28c. Heerlijk! Na de koffie zijn we naar het Spring Mountain Ranch S.P, gereden in de Red Rock Canyons. Het ligt ongeveer een 30 min. van de campground vandaan en het is een ware oase in de dessert. Ons doel om de burro’s op de foto te krijgen. We hebben als echte spoorzoekers het spoor van de burro’s gevolgd door de verse drollen te volgen maar ze waren ons te slim af. We hebben ze alleen gehoord! Het klonk als uitlachen. Hmmmm, nou ja, vandaag een slechte score dus. Maar het is het zo mooi hier. Midden in de dessert ligt het mooie Lake Harriet met de Red Canyons er om heen. Prachtig. Als je even aan de drukte van Las Vegas wilt ontsnappen, dan zit je hier goed! Wanneer je hier toch bent, stop dan even bij Cactus Joe, een klein tuincentrum in de dessert. Je kunt hier heerlijk in de schaduw aan de warmte ontsnappen en hun zelf gemaakte kunst bewonderen. Erg leuk! Er vliegen daar echt hele kleine kolibries rond, net grote insecten. Ik denk dat ze niet groter zijn dan 5 cm. Helaas waren ze mij te vlug af.

Inmiddels beginnen, rond het middaguur,  de temperaturen weer op te lopen en is het tijd om de koelte weer op te zoeken. Ed en Doug hebben de boodschappen voor onze reis morgen gehaald en Barbara en ik zijn los gelaten in de Outlet! Jippie, shopping time!!! Time flies when your having fun! Wanneer je ons vrouwen een korte tijd los laat in een winkelcentrum dan kun je er bijna van uitgaan dat ze binnen 3 uur met vele tassen opgehaald kunnen worden.  Bijna over al 40% korting. Succes gegarandeerd! Mijn koffer is weer gevuld! Happy!!! Na een drukke dag terug te zijn op de campground storten we volledig in. Vermoeidheid speelt ons parten. We besluiten te gaan eten in The M Hotel. Dit prachtige hotel ligt net buiten de Strip. Een heerlijk, prachtig buffet met heerlijk eten. Een aanrader! Daarna de auto teruggebracht en naar het hotel gegaan. We konden het niet meer opbrengen om nog op de Strip te gaan rondlopen.

Laten we nu maar hopen dat wij morgen de RV vroeg kunnen meenemen. De berichten spreken elkaar nl tegen. Op papier staat vanaf 09.00 uur, maar Apollo zelf geeft 12.00 uur aan. Het zou een prettige meevaller zijn, want we willen de eerste dag al wel wat km ’s achter ons laten. Afwachten maar. Ik zeg ….genoeg voor vandaag. Tot de volgende blog!

Meer foto's van de vakantie vindt je op onze website

 

Reacties

MoniqueMinimo A long time ago

Ok .......
de families zijn inmiddels weer hereenigd
Dat moet vast weer erg gezellig zijn!!

En shoppen in de outlet met 40% korting
bah bah bah
Ja heel vervelend Jolanda , vooral als je zo goed slaagd.
Lijkt me heerlijk.

Groetjes aan iedereen ook namens Robbie

jobs A long time ago

;)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!