Wildlife

Door Ed en Jolanda Bakker - 23-05-14 07:49

    24° c        

EVANSTON, WY – JACKSON, WY

The Virginian Lodge RV Park

Yes, het is gelukt! We saw wildlife! Na een heerlijke nachtrust, eindelijk 7 uur geslapen, zijn we weer vroeg op pad gegaan richting Jackson, WY. Vandaag zijn we weer door 3 staten doorgereden, Wyoming, Utah, Idaho en nu weer terug in Wyoming. Toen we uit Evanston wegreden scheen het zonnetje volop aan een strakke blauwe lucht, maar het was freezing cold!!! Vannacht 2 extra dekens op ons bed gedaan, rond de 6c. Niets van de kou gevoeld totdat we naar de toilet moesten. Ik had het gevoel dat mijn billen vast gevroren zaten op die bril. winkTjonge, wat is dat koud in zo'n motorhome. Maar ja, met het zonnetje erop en de kachel even aan is het zo weer warm.

Al vrij snel, nadat we op weg waren, zagen we een antilope. Helaas is het met een RV niet zo dat je op de remmen kunt trappen, want dan vliegt het meubilair je om de oren! Dus als ik roep  "kijk, daar!" kunnen we niet anders dan alleen maar kijken want foto's maken is er niet bij. We hebben een zeer mooie route naar Jackson gereden, via Bear Lake. Door weiden, bergen en bossen! Onderweg allerlei mooie gekleurde vogels gezien. Van knalgeel/zwart tot oranje/zwarte. Ik zal het later wel opzoeken welke vogels wij gespot hebben. Bij Bear Lake hebben we heerlijk een tijd aan het strand gezeten met een kop koffie in de hand, genietend van het uitzicht op het knal blauwe meer.

Vanaf Bear Lake zijn we verder doorgereden naar Jackson door verschillende National Forest gebieden in Bear Country. Helaas hebben we die niet gespot vandaag maar wel, voor het eerst sinds jaren, weer een Mountain Goat! Helemaal leuk. Gewoon langs de kant van de weg. Stoorde zich totaal niet aan de mensen. Verder nog vele herten en een marmot gezien.

Rond 15.00 uur aangekomen in Jackson! Wat een mooie plek. We kijken uit op de bergen. Zeker geen straf om hier 2 nachten te blijven. 's Middags met zijn allen naar Jackson geweest. Een erg leuk dorp, wat ons aan Jasper, Canada doet denken. Daarna nog even lekker in het zonnetje gezeten, bbq aan en een heerlijke steak buiten zitten nuttigen. Dit is het echte leven! Na de koffie op pad om nog wat wildlife te spotten. We have our lucky day!!! Elks, herten en een bever gespot! Wat zullen we morgen tegenkomen. Jullie horen het morgen!

Reacties

Els 23-05-14 08:01

Prachtige natuurfoto's! Veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie