Twisters

Door Ed en Jolanda Bakker - 29-05-14 06:58

   21° c

TWIN FALLS, MT – WINNEMUCCA, NV

Winnemucca RV Park

Voor het eerst sinds onze vakantie hebben wij vandaag niet veel meegemaakt. Vanmorgen rond 08.00 uur vertrokken. De eerste 2 uur van de reis hebben wij nog binnendoor kunnen rijden, daarna  helaas alleen maar de snelweg gezien anders hadden wij 5 uur moeten omrijden. Op zich wel door een mooie omgeving gereden, maar het is redelijk saai als je niet door die kleine dorpjes komt.

Bovendien nam de wind de laatste 250 km toe tot windkracht  5 tot 6 en af en toe een windhoos. Je moest het stuur goed vast houden anders blies de wind de RV bijna van de weg af. Dood eng.

Wij waren dan ook blij dat we op de campground aankwamen. Lekker vroeg dit keer, door de tijdgrens. Maar een lekker rustig in de zon zitten was er helaas ook niet bij. De wind nam toe naar een windkracht 6 tot 7 en we werden zo wat uit onze stoelen geblazen.sad Dat is raar hoor om met mooi weer en een heerlijke temperatuur binnen te zitten. We werden nog net niet zeeziek in de motorhome. Pas om 20.00 uur is de wind gaan liggen, maar het koelt hier in de woestijn behoorlijk snel af.

De campground is niet erg gezellig. We hebben een goede plek, maar erg dicht op elkaar en het park zelf is een beetje armoedig.  Wel heel vriendelijk geholpen. Ach, het is maar voor één nacht. Morgen naar Lake Tahoe waar we weer 3 nachten blijven. Tot de volgende blog!

Reacties

Richard Brouwer 30-05-14 23:12

Lake tahoe ligt daar nog sneeuw?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie