Chillen

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

 

      21° c

Een heerlijk rustig dagje gehad vandaag. Vanmorgen wederom lekker uitgeslapen en uitgebreid ontbeten. Zooo lekker! Daarna op naar South Lake Tahoe om de auto terug te brengen. Vandaar nog even het dorp in en heerlijk een tijd op het terras bij Starbucks in het zonnetje gezeten. Omdat het hier ’s nachts zo afkoelt duurt het even voordat de temperaturen weer lekker zijn, maar in het zonnetje is het genieten. Daar we vandaag niet veel van plan zijn wandelen we naar de Tramway om naar de top te gaan voor een schitterend uitzicht op Lake Tahoe. Ook hier stonden we weer voor een gesloten deur. What the hack, …… willen ze geen geld verdienen?? Het is nota bene zaterdag, dus veel mensen in het dorp. Geen uitleg, niets – nada – nakkes! Dat is nou weer even balen!

 

Oh well, dan maar terug naar de campground en lekker naar het strand. De lucht is wederom strak blauw, bijna windstil en dus kunnen we weer even lekker een paar uurtjes zonnen. Pfff, we voelen ons nu echt oud! Komen we op het strand aan, ligt het strand vol met jongeren. Beiden hadden het gevoel dat we hier niet echt tussen pasten, dus rechtsomkeert terug naar de rv en in de ligstoelen. Ook lekker. Aan het einde van de middag nog even gewandeld op de campground. Ik moest en zou een chipmunk  op de foto krijgen. Die beestjes zijn zo klein en zo snel, dat het bijna niet mogelijk is. Het zijn net muizen. Maar geduldig als ik ben, heb ik me verstopt achter een steen en binnen een mum van tijd had ik mijn foto’s. Ze krijgen mij niet gek!

En natuurlijk, we blijven in herhaling vallen, ’s avonds de bbq aan en wat blokken in de firepit gegooid. Voor je het weet is de dag weer voorbij. Morgen vroeg op. Dan vertrekken we naar de kust. Welterusten!

Reacties

Richard Brouwer A long time ago

Is dit marvin of alvin??
Leuke foto!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!