On the road again

Door Ed en Jolanda Bakker - 05-06-2014 06:41

       27° c

SANTA CRUZ - MALIBU BEACH

Malibu Beach RV Resort

We waren weer  "on the road" vandaag. We kunnen wel zeggen dat het (gelukkig) een beetje een saaie dag is geweest. Vanmorgen vroeg naar Santa Cruz bertrokken om de huurauto in te leveren. Jaaaaa, ik mocht weer rijden. Volledig in de mist, om 07.30 uur, door de bossen naar de stad. Met grote snelheid door de bochten, herten zien mij als gevaar dus die waren er niet (beetje jammer, geen punten), het leek wel een computerspel! De reis naar Thousand Oaks is verder goed verlopen. Wij hebben besloten deze rit niet via de mooiste route, Hwy 1, te rijden omdat dit verschikkelijk veel tijd in beslag neemt. Langs deze weg is zoveel moois te zien dat het zonde is om hem in één dag te rijden. En aangezien wij het geluk hebben om in november terug te mogen komen, doen wij dan nog even over.  Bij Thousand Oaks weer een huurauto opgehaald. Het is gewoon handiger om een auto te huren, bovendien is het nog goedkoper ook. De RV lust namelijk graag een slokje en rijdt max. 1 op 4. Dus ...... Jippie, daar ga ik weer. Met gierende banden en de ruitenwissers aan door scherpe s-bochten, klimmend (8%) door de Santa Monica Mountains naar Malibu, weinig remmend weer naar beneden, Yeeha! Bij aankomst waren de banden heet en nog heel, dus Essie was weer trots op me! Ik word nog een ervaren coureur hier in de USA!

Leuk om weer terug te komen op deze campground. We hebben deze keer een plek hoger. Upgrade? Maar wat een geweldig uitzicht! Kijkend op de oceaan en Malibu met het geluid van de (hoge) golven op de achtergrond. Vanavond hebben we een heerlijke strandwandeling gemaakt en genoten van de zonsondergang. Onze laatste dagen zijn aangebroken en gaan nog even genieten van het mooie weer, het strand en .......misschien blijft er nog wat tijd over om te shoppen!

By the way, we hebben een slecht bereik met het internet. Het kan zo maar zijn dat wij ons blog de laatste dagen niet bij kunnen werken. Ik blijf het proberen!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan