De tour guide van vandaag is ...

Door Ed en Jolanda Bakker - 07-06-14 08:40

      25° c

Helaas ons laatste dagje hier in Malibu. We werden wakker met een mist uit zee waardoor het nog zwaarbewolkt was. Geen probleem, we hebben gewoon de koffers al ingepakt, dat scheelt weer voor vanavond. Rond 10.00 uur scheen de zon al weer heerlijk en hebben we weer een strakke blauwe lucht. We boffen toch maar met het weer. De hele vakantie en paar druppels regen gehad! Na de lunch zijn we weer op pad gegaan. Dit keer richting het Griffith Park met mijzelf als gids. Ik heb de mond van “Stupid” Susan gesnoerd. Ik had schoon genoeg van haar. Ze stuurt je constant naar de Freeway toe, en die snelwegen wil ik helemaal niet! Dus …. Ed vertrouwd op mij (ja echt!!!) en ik loods hem geheel op mijn wijze door Los Angeles heen, hahaha. Berg je op, S-bochtje af, de leukste straatjes door (wat zijn de mensen hier toch rijk, geen normale woning te bekennen) met hellingen van wel 12% en Wallah, daar zijn we dan …. bijna bij het Griffith Park voor de Hollywood Sign. We kunnen hem zowat aanraken.

Maar dan de weg naar beneden. Een wirwar van straatjes, zelfs Susan raakte helemaal van slag! Effin, ik heb de weg gewoon weer teruggevonden en stonden we eindelijk rond 16.30 uur voor het Griffith Park. Helaas, geen tijd meer over om het park in de gaan want vanaf het Griffith Park doe je er nl nog 1,5 uur over om naar Santa Monica te rijden, waar we gaan eten. In het altijd gezellige  plaatsje heerlijk op het terras in het zonnetje gegeten en nog over de Promenade van Third Street gewandeld. Voor je het weet gaat de zon al weer onder, dus snel naar Malibu. Pech, want snel naar Malibu = file! Nou ja, kun je lekker om je heen kijken. Ook geen straf. Zodra we bij de RV zijn moet ik wel nog even aan de slag. Met de franse slag even een doekje over alles heen halen. Zo … klaar. Ready om morgen de RV in te leveren en dan hebben we nog een dagje in LA. Nu doen we het licht uit. Tot de volgende blog!

Reacties

Yvon 07-06-14 10:58

Zo te lezen hebben jullie genoten. Goede reis weer xx

vriend 07-06-14 16:51

Heb geen susan maar een truus misschien kan je gaan inspreken jolanda.
Jammer dat het er al weer opzit geen verhalen meer heb weer genoten van jullie reis verslagen goede reis terug en geniet van de laatste dagen gr frans

Monique MINImo 07-06-14 22:35

Girlpowerrrrrr

Monique MINImo 07-06-14 22:36

Girls Power💪😄
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie