Donderdag 26 september 2013

Door Jan van Geest - A long time ago Vandaag naar Bryce Canyon National Park gegaan. Mooie uitzichten met hoodoo's (cathedraal achtige rotsvormaties). Dit is het laatste national park wat we bezocht hebben. Het wordt hier in Utah al behoorlijk koud en we verlangen weer naar de warmte van California. Daarom hebben we besloten via Las Vegas weer terug te keren naar de westkust en vanaf San Diego weer naar boven te reizen en te genieten van de zon en de zee. In het eerste verslag van mij is ook het verslag van Corry over de 1e week te lezen. Klik daarvoor op de link naar het 1e verslag. Groetjes van ons beiden.

Reacties

Arthur en Coby A long time ago

In San Diego ligt USS Midway museum vliegdekschip. Dat zou je als oud marineman echt zou moeten gaan bezoeken. Dat is echt de moeite waard. En bij de haven heb je een groot parkeerterein waar je makkelijk je camper kan parkeren. Veel plezier daar, want het wij vonden het daar erg gezellig.

Peter A long time ago

Het verslag van Corry is op deze wijze makkelijk te vinden! Jullie kunnen in NL nog lang genoeg in de kou zitten, dus een verplaatsing naar de warme kust van Californië - na al die mooie parken - is begrijpelijk. Goede reis and take care.

Chris van Geest A long time ago

Goeie beslissing, ik weet niet of je mijn text message gekregen hebt maar ik was al een beetje bezorgt dat de eerste sneeuw was gevallen in Yellowstone en het s,anonds onder de nul celcius was. Maar denk je niet dat het beter zou zijn als je van noord california naar het zuiden rijd, je ben al zo hoog in het noorden? En nu is het nog goed weer in san francisco, just a sugestion. so sorry dat het weer zo gauw koud is geworden. Maar er is een hoop te zien op de California Kust

Jan van Geest A long time ago

Dank je voor alle suggesties en goede wensen. @Chris- geen text message ontvangen. Hier is geen mobiele telefoonverbinding mogelijk. Ook gaan we liever van zuid naar noord dan omgekeerd. @Arthur- thanx voor de tip.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan