Zondag 6 oktober

Door Jan van Geest - 07-10-2013 07:27 Hier zijn we weer. Na dinsdag j.l. Geen goede Wifi verbinding meer gehad. Woensdag hebben we een shopdag gehouden in de omgeving van Pismo Beach en nog een nacht daar doorgebracht. Donderdag rustig via de Freeway 101S afgezakt naar Refusio Beach voor onze geplande stranddagen. Helaas was er maar voor 1 nacht plaats. Toch lekker aan het strand gelegen En de volgende morgen weer noordwaarts gegaan naar Gaviota Beach. Daar hebben we tot vandaag onze stranddagen gevierd en zijn nu op de laatste camping van onze Campertocht aangeland. Hier in Santa Paula brengen we onze laatste camperreisnacht door. Morgen gaan we weer op Norco aan, waar wij dinsdag de hele dag de tijd nemen om de Camper weer schoon af te kunnen leveren. Woensdagmorgen leveren we de camper weer in en hebben wij een intensieve Campertocht achter de rug waarbij wij veel hebben gezien en de laatste week ook hebben kunnen genieten van de zon en de oceaan. Bij Chris gaan we de laatste dagen doorbrengen en vertrekken we zondagochtend weer vanaf LAX in Las Angeles naar Nederland toe met een mooie ervaring rijker. Wij vonden jullie reacties allemaal leuk. Dat gaf ons ook het gevoel dat er nog meelevend contact was met de achterblijvers in Nederland. Groetjes van ons beiden aan alle weblog lezers. Tot ziens in Nederland.

Reacties

Peter 07-10-2013 09:42 {{button-18649}}

Gezelligheid kent geen tijd! Ongemerkt gaan de dagen voorbij; foto's en herinneringen zijn een blijvend document van deze vakantie. Ik kijk nu al uit naar jullie verhalen over het verblijf bij Uncle Sam. Veilige thuisreis en tot weerzien.

Arthur 07-10-2013 10:14 {{button-18650}}

Ik ben erg benieuwd om te horen hoe het reizen met zo'n grote camper is. En wat is ht snel verbij gegaan he? Het was erg leuk om jullie blog te lezen. En de parkenpas wil ik dus graag va jullie overnemen.
Gr Arthur
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan