Grand Canyion

Door Henk den Hoed - A long time ago Maandag 14 oktober de hele dag in de Grand Canyon,we waren vergeten de tijd een uur terug te zetten, dus waren we vroeg op, nadat we de rugzakken hadden gevuld met onze lunch , water en fruit gingen we met de shuttlebus naar het begin punt van onze wandeling. Het eerste punt waar we de Canyon zagen was overweldigend 2400 meter diep en 2000 meter breed in een palet van aardse kleuren ( grijs tot oplichtend bruin) Onder een stralend blauwe hemel liepen we langs het ravijn soms niet meer dan 1 meter ruimte, je moet hier geen hoogte vrees hebben, maar de vergezichten zullen we niet vergeten. Steeds weer zagen we andere details in de rotsformaties en genoten samen van de wandeling na 4 uur gingen we naar onze camper en om onder het genot van een wijntje nog even van de zon te genieten.

Reacties

Natascha A long time ago

Dus het park is weer open!!! Corne heeft inmiddels diploma B gehaald en janne heeft zaterdag een internatiionaal hockeytoernooi. We krijgen Duitse logeetjes. Leuk he?
Rob heeft nog een feestje voor vrienden gehouden en dat was ook erg gezellig. Simone, ronald en kids en Eline waren blijven slapen , dus het was volle bak zondag. De kinderen zijn druk met afspreken in de herfstvakantie en janne heeft vandaag haarspreekbeurt over cavia's afgemaakt met een vriendin. Ik ga zo dadelijk eten met lonneke en liesbeth op strijp S, waar alles al druk voorbereid wordt voor de DDW te Eindhoven. Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte van de windjes!

Fred en Joke A long time ago

Geweldig dat jullie zoveel zien en meemaken.
Hier gaat alles goed we genieten van de regen en de verwarming gordijntjes dicht en kruipen dicht tegen elkaar aan.
Ja dat moeten gij allemaal missen.

Maud A long time ago

Hoi lieve Opa en Oma,

Deze week zijn we maandag naar een voorstelling geweest in de stad. Deze ging over een kabouter en een heks die heette Heksje Bah. Maar eigenlijk heette ze Heksje distel. En die had herfstkoekjes betoverd. En 's avonds zijn we in de bibliobus naar een pyjamaparty geweest. Daar hoorden we twee verschillende verhaaltjes over sprookjes. Het is namelijk sprookjesfestival in Arnhem. Eén sprookje ging over de 7 geitjes en het andere ging over de prinses op erwt. Vandaag (di) gingen we naar de bioscoop om sprookjesboom de film te kijken, dat ging over assepoetser die samen met roodkapje, wolf en reus in winterland terecht kwam. Daarna gingen we naar een speelgoedwinkel waar we een speelgoedwc met smurrie erin hebben gekocht van jullie geld. Het leuke was dat we nog geld terug hebben gekregen. In de bus hadden we heel veel lol omdat de smurrie scheten kan laten en Fenna had ook nog een scheetkussen gekocht wat ze onder papa's bibs wilde leggen. Maar papa ging steeds te snel zitten en Fenna wist niet waar papa steeds ging zitten. Toen we thuis waren gingen we rolletjes van smurrie maken en dat stopten we in ons toiletje en toen haalden we het er uit en toen was het een gevlochten broodje geworden. Morgen (woe) gaan we zwemmen met papa en mama. We hadden het heel leuk met al die leuke dingen gaan volgend jaar ook een dagje mee naar het sprookjesfestival?
kus mama Simone, papa Ronald, Fenna, Nora en Maud (natuurlijk!!!) Nu ga ik slapenxx

Henk en Annemie A long time ago

Wat een mazzel hé dat net op tijd en in de goede streek de parken weer open zijn. Tot Las Vegas zit jullie in ieder geval goed, laten we hopen dat volgende week ook Death Vally en Yosimite weer open gaan dan heb je niets hoeven missen.Zou zonde zijn geweest.

Goede reis verder
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!