Viereneenhalve dag New York in een notendop.

Door Angenis en Greet - 07-09-2013 04:26 Indrukken: hoog, groot (alles), mooi, lelijk, druk, rood licht = ook oversteken, smeltkroes, 24/7, veel security, scannen tassen (musea), toeristengekte (vooral in en op Times Square). Vervoer: wandelen, bus, metro, veerboot, fiets, airportshuttle. Gezien: City Hall Park, Battery Park, Robert Wagner Park, Brooklyn Bridge, Top of the Rock, Times Square, Disneywinkel, Catalanen die aandacht vragen voor een onafhankelijk Catalunya, 9/11 Tribute Center, 9/11 brandweermuseum, National Museum of the American Indian, Clinton Castle, Liberty Island en Lady Liberty (buitenkant), Watertaxi, hop-on-hop-off bus Downtown & Midtown Manhattan, een randje Harlem, Chinatown, Central Park op de fiets en lopend, Guggenheim Museum, hal Museum of National History, real NY appartment met dakterras en uitzicht over East River. Met Mich samen ’s avonds hal Chrysler Building, Grand Central Station en Staten Island Ferry. M&M shop, Macy’s, Bryant Park, New York Public Library, Washington Park en nog een keer de Staten Island Ferry overdag. Eten: ontbijt bij de ‘franse bakker’ om de hoek, lunch met een broodje van de deli op een bankje of een salade van Chop’t in het park, ’s avonds uit eten ergens in NY (met Mich bij Benjamin, een restaurantje ver uit de buurt van de toeristengekte). We hebben het gevoel dat we al 2 weken onderweg zijn … Terwijl we dit schrijven vliegen we naar Las Vegas om de SUV op te halen en door te rijden naar Grand Canyon.

Reacties

Jans 07-09-2013 08:31

....meiden!!.... wat een verhalen en foto's!!!
Ik geniet mee alsof ik erbij ben... was dat maar waar.
De foto's met jullie kijkend en genietend over de Grand Canyon spreekt boekdelen. De foto van de roos is natuurlijk prachtig!
Geniet verder nog de volgende 3 weken hopelijk houden jullie het vol met al die indrukken, dus neem de tijd om ook even op adem te komen.
Ik verheug me nu al op het volgende blog.
Liefs Jans

Milly 07-09-2013 09:06

Indrukwekkende pics. Leuk dat we mee mogen geniet.
Greet, dat wordt een avondje lekker hapjes en kiekjes kijken als jullie terug zijn.
Keep the photos coming and be sure to enjoy. I know I am :-)

Wim en Rita 07-09-2013 14:21

Helaas ben ik geen vlo, ik zou dan de hele reis heerlijk meegenieten op één van jullie schouders! Wat een indrukken hè!

Ellen 07-09-2013 21:55

Wauwwauwwauw! Wat een verhalen en wat een indrukken! Hebben jullie nog wel tijd om adem te halen😉?
Geintje hoor! Tis gaaf om hier een beetje mee te genieten van al jullie belevenissen. En de foto' s bij de verhalen zijn geweldig!

Gienie 08-09-2013 01:48

Prachtig!
Maar giethoorn is ook heeeeeeel mooi!
Dikke kus en veel plezier.

Socks & Nickers 08-09-2013 09:15

Ja, New York is TOO MUCH!!!!! Jullie moeten gewoon nog een keer terug!
Enjoy!

Elsje 08-09-2013 18:10

Disneywinkel?......

Michiel 08-09-2013 19:20

SUPER FOTO'S!!!!! Congrats!
Mag ik de GC foto voor mijn blog entry gebruiken? Ik moet natuurlijk wel het bezoek van mijn trouwste blog-lezers in de blog melden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan