Natural Bridges National Monument

Door Angenis en Greet - A long time ago Vandaag iets later dan gepland opgestaan. Het regende nog; dus waarom zouden we haast maken om naar buiten te gaan? Ons eigen ontbijtje in de kamer genuttigd en nog even wat foti gemaakt van de inn. Sjenie had een mooie route gepland over een pas, alleen dat werd een beetje een enge rit door de dichte mist deels over een dirt road: Moki Dug. Goed, op weg dus naar Natural Bridges National Monument, een klein, rustig park waar je met de auto een loop kunt rijden van uitzichtpunt naar uitzichtpunt. Er zijn drie natuurlijk gevormde bruggen Sipapu, Kachina en Owachomo, uitgesleten door het water. Ze waren net zo mooi als de namen klinken… Na een inspannende afdaling stonden we pal onder Sipapu: KANONNÛH wat is dat een overweldigend gezicht. We vallen weer van de ene verbazing in de andere vandaag. Aardige plaatjes geschoten, ook van de kleine Pueblonederzetting. Wij verwijzen u naar het fotoboek in spe. Aan het einde van de middag, nét voordat er weer een bui boven ons losbarstte, dit prachtige parkje verlaten voor onze eindbestemming van vandaag: Moab. Toch nog wel een eindje kachelen hoor. Lekkere toeristenkermis aldaar. We zullen daar morgen eens gaan shoppen. Maar wel na een bezoekje aan Arches National Park. We hebben geprobeerd wat op het blog te zetten, maar internet is ook hier niet geweldig. Gisteren in Mexican Hat was het vanwege het weer helemaal niet beschikbaar, en we denken dat het hier in de avond gewoon een kwestie is van overbelasting. Iedereen wil natuurlijk zo’n geweldig blog maken…

Reacties

Michiel A long time ago

Gaan jullie ook nog naar Canyonlands NP? Bij Moab is het kiezen.... ;)

Sylvia A long time ago

Hi meiden,

zo te lezen gaan jullie als een speer door fantastische landscapes. Het ziet er indrukwekkend uit. Albelli krijgt het druk!
Nog veel energie en ruimte in het hoofd voor de volgende evenementen.

Jansje A long time ago

Wat Mitch zegt is wel waar...nu het weer wat slechter is zijn er ook minder toeristen alleen jullie die hards gaan gewoon door. Maar als je de weersvoorspellingen mag geloven komt het mooie (warme!) weer eraan. Dan zullen er nog veel meer van die prachtige foto's geschoten worden in die geweldige omgeving!!
Geniet verder!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!