yosemite

Door Linda Smit - A long time ago

nadat we vanaf death valley naar yosemite zijj gereden wat erg lang duurde omdat er wegen waren afgesloten bij de death valley vanwege de hevige regenval die we hadden hebben we maar besloten om vandaag door yosemite te gaan en daarna door te rijden naar sab francisco.yosemite was erg mooi we hebben niet veel gelopen omdat het al  een 1uur rijden was vanaf ons hotel het was wel een mooie weg om te rijden dwars door de bergen heen ook de terug weg waren ontzettend veel bochten op de terug weg reden we ook een stuk door het verbtande gebied heen was erg raar om dat te zien bij sommige stukje kwam er ook nog rook vanaf.we zijm nu na een rit van 4 uur aangkomen bij san fransico en gaan we alvast ff kijken wat we morgen kunnen gaan doen.

Reacties

mireille A long time ago

Met de auto kan je ook veel van Yosemite zien idd. Heel veel plezier in San Francisco. In Lombard street zit een leuke diner Mels waar je lekker kan eten. Zit een beetje op het einde, links gezien vanaf de bochtige straat (ff naam kwijt). Ben benieuwd wat jullie van Alactraz vinden. Shop ze op pier 39... hoop voor jullie dat er nu wel zeehonden zijn.. Anders zie je die straks wellangs de Pacific Coast... Groetjes

linda A long time ago

We gaan morgen naar alcatraz toe ben ook erg benieuwd vandaag gaan we met een hop on hop off bus naar de golden gate bridge en park toe met de auto kan je hiet bijna niks doen.ga ff kijken of ik mels kan vinden.:-

Yvonne A long time ago

lijkt mij erg leuk vooral die straten.Z,n bus tour is ook leuk om te doen.Hebben wij in Londen gedaan.Maar nu ga ik jouw strijk even doen ook leuk.Hey mop laat je niet opsluiten daar in Alcatraz.
Gr mams

John A long time ago

Hopelijk kan je de brug goed zien,want het schijnt er vrij vaak nogal mistig te zijn.Hoe is het weer daar nu?Veel plezier morgen.groetjes,paps.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!