san francisco

Door Linda Smit - A long time ago

vandaag hebben we een hop on hop off bus tour gedaan het is san francisco bijna niet te doen met je auto we zijn  een klein stukje door golden gate park gelopen door japense tea garden was erg mooi aangelegt daarna weer verder met de bus naar golden gate bridge daar zijn we over de brug gelopen wat een heel eind was en best wel hoog en toen weer terug over de briug met de bus naar union square om daar een beetje dewinkels te  bekijken toedn weer met de bus naar fisherman's wharf om vanaf daar terug te lopen  via de straat met de scherpe bochten wat een klim omhoog maar wel leuk om te zien .en morgen gaan we dan eindelijk naar alcatraz toe :)

Reacties

mireille A long time ago

San Francisco is leuk maar idd niet te doen met de auto. Als je er al doorheen komt, kan je niet parkeren. Dat is helaas in LA nog veel erger. Veel plezier in de gevangenis. De toer is ook in het NL. Blijft indrukwekkend.

Gerard A long time ago

Jeetje, jullie zullen wel toe zijn aan nieuwe schoenen met al dat geloop hahahahaha. Gave foto's van San Francisco. Op naar de gevangenis maar zorg wel voor een vrijkaart. O nee, dat is monopoly. Heel veel plezier in Alcatraz want het schijnt zeer indrukwekkend en bizar te zijn als je in het gebouw loopt.

Yvonne A long time ago

wat hebben jullie een boel gelopen en gadaan op deze dag.Erg indrukwekkend allemaal loopt je hoofd niet om van alles wat je daar alle maal ziet.Veel plezier in Alcatraz en je boot reisje er naar toe.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!