vrijdag 6 september

Door Herman Otten - A long time ago

Rond 13:00 op vliegveld, vliegtuig zou om 13:30 landen, wordt 13:47.

Om 14:30 moet ik naar het toilet, als ik terug kom zie ik nog net Janny de uitgang uitlopen.

Taxi naar CruiseCanada ($35). Vriendelijke chauffeur, zijn vader heeft de zo’n beetje de hele 2e wereldoorlog in Europa gezeten, maar heeft er niet veel over verteld.

Ivm vraag over ontbreken van kentekenplaten voor heeft hij het verhaal :

Auto uit Alberta wordt in BC aangehouden ivm ontbrekende kenteken voor. Bij de controle worden drugs gevonden. In latere rechtszaak wordt bepaald dat de drugs in beslag worden genomen maar dat aanhouding illegaal was omdat de aanleiding illegaal was.

Bij CruiseCanada is het behoorlijk druk. Weinig poespas. Krijgen sleutels en moeten beschadigingen ed opnemen. Vinden alleen kras op deur. Kunnen dan op pad maar heb dan toch wat problemen :

Hoe werkt een automaat

Waar zit de handrem

Is er een instructieboekje ?

Uiteindelijk is alles duidelijk en dan komt ’n medewerker met een aanbieding voor een kaart voor de National Parcs, $35 ipv +- $130 die het normaal kost, hebben we dus maar gedaan.

 

Toen naar ’n supermarkt om in te slaan, bij de kassa iedereen geïnteresseerd waar we vandaan komen en of het in Canada duurder is dan in Nederland. Kassajuffrouw wil graag weten of we in Kroatië zijn geweest.

 

Dan op zoek naar camping met full hook-up, het is intussen gaan regenen. Camping niet bijzonder maar we hebben stroom, water (slang van camping) en kunnen lozen. Kunnen niet internetten omdat wifi betaald moet worden en geen zin om nog naar de receptie te gaan (het regent). Eten diepvries Lasagne.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!