vrijdag 20 september

Door Herman Otten - A long time ago

vandaag weer naar het vaste land. De tomtom berngt ons feilloos naar de ferry. Ondanks de drukte kunnen we mee met de volgende vaart, wat kunnen er veel auto's op zo'n boot ! De overtocht gaat langs veel eilandjes en soms nauwe doorgangen, verder niet veel te zien, zelfs nauwelijks meeuwen . We zoeken (en vinden) een camping aan de buitenrand van Vancouver met goede OV verbinding met het centrum. Dan met de Skytrain naar het centrum en meteen maar door met de Sea-bus naar Vancouver Noord. Daar sushi gegeten. Weer terug naar het centrum en mooie plekken gezocht maar niet gevonden. Veel winkels en veel autoverkeer, geen gezellige pleinen en nauwelijks terrasjes.Het eerste interessante is eigenlijk de enorme hoeveelheid junks, daklozen, zwervers etc aan de rand van Chinatown. Uiteindelijk gaan we eten in een gezellig italiaans restaurant.

Reacties

Ineke A long time ago

Blijf nog even, t is er echt allemaal wel!

Ad en Tineke A long time ago

Aanraders zijn de wijk Gastown (met stoomklok) vlakbij de haven en het Stanley Park. Dan is er nog de Suspension Bridge (lange hangbrug). Kortom, genoeg te beleven, maar deze keer niet in Chinatown.

Ben en Elly A long time ago

Geweldig om jullie zo te kunnen volgen. Heel veel plezier verder

S,m,j en j A long time ago

Leuk hoor die tegenstellingen, jullie daklozen, zwervers en junks en vervolgens lekker naar een Italiaans restaurant.. :-) ziet er allemaal weer erg uitnodigend uit. Jullie kaart is ook binnen, met beren, dus helemaal goed. Veel plezier verder!

Jaap A long time ago

Er mist een woordje in de voorgaande tekst,' jullie zien' had t moeten zijn.....

Tjeerd & Irene en kids A long time ago

Heel veel plezier geniet van alle mooie dingen die jullie zijn tegen gekomen en nog tegen komen

Liefs van ons xxx

Ruud en Kitty A long time ago

Leuk om zo mee te kunnen lezen wat jullie daar allemaal zien en beleven! Geniet maar fijn van al het moois daar en veel plezier verder! Liefs van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!