Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica Beach

Door Wim Jacobs - 29-08-2013 18:37

Hello again,

Hier een nieuwe USA update! Gisteren hebben we veel bezocht in LA. Op het schema stonden Hollywood, Beverly Hills en Santa Monica. Het was een ware beleving voor ons beiden en we wisten niet waar eerst kijken. Gelukkig hadden we mijn familie om ons rond te leiden. Een blik achter de schermen in in het Chinese Center en het Dolby Cinema Center -waar de Oscars worden uitgereikt- toonde ons de wondere wereld van de film. Tijdens de rondleiding in het Dolby Cinema Center werden we als ware filmsterren behandeld en namen we plaats langs topsterren als: George Clooney, Denzel Washinton, Ben Afflec, enz. Het was een unieke ervaring om de Oscars achter de schermen te zien. Natuurlijk -zoals het in Amerika hoort- zag het theater er niet hetzelfde uit als op TV. De winnaarslift, die met rode gordijnen en een kroonluchter wordt versierd, is in feite een gewone vrachtlift. Nothing is what it seems in Hollywood, not even an elevator! 

Na onze rondleidingen hebben we gedineerd in the Rooseveld Hotel -een eerste echte vettige, maar lekkere Amerikaanse burger-en de volgende stop was de Amoeba record store. Anneke wist niet waar te beginnen zoeken, maar kwam uiteindelijk toch thuis met ja ja 8 CD's. 

Next stop: Beverly Hills. Helaas hebben we geen celebs gezien, maar we konden ons toch tussen de jetset van LA begeven. Winkels zoals Dior, Chanel, Mont Blanc, Porche Design, Max Mara, enz waren geen uitzondering and of course: there were no price tags ;-) Natuurlijk waren er ook de chieke voitures als: Mercedes, Porche, Mustang, Audi. All included with driver!!!

Laatste stop was Santa Monica. Een prachtig badplaatsje met een mooie pier, waar een klein pretparkje op stond. We took a ride on the Ferries Wheel and the Roller Coaster. Beide gaven ons een prachtig uitzicht op de baai en de Oceaan. Vervolgens hebben we onze voetjes gedoopt in de Stille Oceaan. Ik (Wim) had ENORM veel zin om een duikje te nemen, maar dat zal moeten wachten tot we in Malibu zijn. En plots stonden we aan de filmset van Criminal Minds!!! Na het strand bezochten we nog vlug de promenade, met de eerste Apple winkel!!!! Wim zijn hart brak toen hij al die coole aperatuur zag maar niks kon kopen. Tegen die tijd was het al na zeven uur en werd het tijd om terug te keren naar huis, want het was al donker en we hadden nog een uur rijden voor de boeg. Na een take out lunch van El Pollo Loco was het bedtijd, want dat was hoognodig na zo een drukke dag. 

Vandaag hebben we The Getty Center en The Universal Studio's op het programma. Foto's van gisteren en vandaag volgen deze avond!!!!

 

BYE BYE

 

Wim en Anneke

Reacties

Jos 29-08-2013 19:22 {{button-17145}}

Waw, ik ben stikjaloers

Frieda en Roland 29-08-2013 22:41 {{button-17157}}

Sterk bezig jongens !!!

Jem 30-08-2013 09:34 {{button-17164}}

Ik kijk al uit naar de foto's!

Martijn 30-08-2013 13:42 {{button-17170}}

Amai das de moeite! veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan