We biked the Bridge!

Door M.B. Mulder - A long time ago

Yes! we hebben over de Golden Gate Bridge gefietst. Na een vroeg (7:00) ontbijt vanmorgen bij Jack's, cosy pub en goed eten, hebben we een fiets en bijhorende helmen gehuurd bij Blazing Saddles. Een damesfiets zoals wij die kennen,lage instap, is niet heel gebruikelijk. Zo'n fiets noemen ze hier een Dutchframe of Gooseframe. Wel, zoeentje wilde ik dus en dat kon geregeld worden. Met duidelijke instructies en kaart gingen we op avontuur! En dat was het. Het zal rond 8:30 zijn geweest dat we ons op het bikerspad begaven. Langs het water en de jachten, alles nog gehuld in mist en motregen. En oke, het mag dan bikerspad heten en er rijden dan wel geen auto's,  het was toch oppassen geblazen voor joggers,wandelaars en overstekende honden. Volgens ons heeft iedere inwoner vd San Francisco een hond! We namen net na het Golden Gate Park even een pauze voor een slok water en foto's. Geweldig uitzicht op de brug deels nog in mist gehuld. Deze zag je optrekken wat mooie plaatjes opleverde. ( zie voor de foto's van vandaag het fotoalbum) En toen verder want ons doel was open over de brug naar Sausalitos om vanaf daar met de Ferry terug te keren naar SF. Er stond ons een klim te wachten waar je u tegen zegt. Fietsen was not done, wij hebben gelopen. En ja er kwam ook een punt waarop ik aan Mark vroeg waar de F.. we aan begonnen waren! Gelukkig verliest manlief nooit zijn humor zelfs niet bij mijn getierangryTijd voor een fotoshoot! Almost there en als we er dan zijn  worden alle inspanningen beloond met de meest prachtige uitzichten. De brug over en koers zetten naar Sausalitos.Oh boy... was het klimmen vermoeiend, het dalen gaat rap en gewoon langs de snelweg. Ja er is een fietspadje maar toch komen die auto's heel dchtbij en wij gaan  heel erg hard.Tjesus! de adrenaline giert. Mark heeft de grootste schik en roept alleen maar Geronimooo..  Sausaliots is knus, mooie huizen en gezellige winkeltjes. Hier doen we een stop bij Starbucks voor we de Ferry nemen. Prachtige uitzichten op het drukke water, heerlijk de zon op ons gezicht. Als ik een woord aan deze dag moet geven: Genieten in hoofdlettersheart

Reacties

Tjeerd van Oene A long time ago

Gaaf!

Irma Kooiker A long time ago

Wat zijn jullie aan het genieten en wat schrijf je leuk en boeienf Elmira.....ik zie het zo voor me. Liefs Irma

Els & Richard A long time ago

Wat geweldig! Top dat het gelukt is. En ik hoor me zo de opmerking van Elmira voor me haha.. heeeel herkenbaar. Maar daar zouden we wel zussen voor zijn.

Liefs xxx

liefs Jeannette A long time ago

Heel leuk....!!!

inge gerberink A long time ago

Fijn dat jullie zo samen zo ondernemend zijn en kunnen genieten met" hoofdletters"!

irene A long time ago

Echte kanjers!!!!!!!!Ik zie het zo voor mij hoe dat eruit heeft gezien.ha ha ha .

petra en maurice A long time ago

goed bezig!! klinkt nu al als een heerlijke reis en er komt nog veel leuks voor jullie! veel plezier

karen A long time ago

o jee ik zit in mn uppie te lachen om dit verhaal, super!!!!

inge gerberink A long time ago

Mark gefeliciteerd met je verjaardag op zaterdag 14 September.
Fijne dag gewenst samen...

annelies Seyben A long time ago

Gefeliciteerd met je verjaardag Mark! Fijne dag gewenst, maar dat zal zeker wel lukken. Super leuk om jullie verhalen te lezen en foto's te bekijken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!