Route 66

Door M.B. Mulder - 17-09-2013 03:51

We hebben vanmorgen California achter ons gelaten en werden gastvrij ontvangen in Arizona. Prachtige rit waarbij de kracht van de natuur blijft verrassen. Wederom al rijdend wat foto’s geknipt want stoppen om het mooie landschap vast te leggen is bijna onmogelijk. Kilometerslang hebben wij naast ons het uitzicht gehad op de historische Route 66. Zijn wij van mening dat de wegen waar we tot nog toe op reden een beroerd wegdek hebben? Nou, dat van de 66 is met recht historisch. De camper zou ervan uit elkaar vallen. Als we een plek hebben gereserveerd op de camping in Kingman tuffen we meteen door naar Hackberry. En jawel, over de huidige Route 66. Oorspronkelijk hadden we bedacht en gehoopt dat het mogelijk zou zijn om de camper een paar uur te verruilen voor een Harley Davidson om het voorbeeld van velen te volgen. Maar helaas. Wij moesten genoegen nemen om er met onze camper overheen te mogen rijden. Ook goed hoor! Hackberry is een prachtig stuk van de Route 66. Zie de foto’s. Eenmaal terug in Kingman de camping voor morgen en overmorgen alvast gereserveerd. Wij zullen nabij de Grand Canyon verblijven op Railway RV. En zoals de naam al doet vermoeden, daar gaat een trein naar de Grand Canyon. En daar zitten wij (hopelijk) in. Deze hebben we nog niet gereserveerd. Ach en als we toch aan het reserveren zijn, ook alvast 2 nachten een campground geboekt met uitzicht op Monument Valley. Gouldings Lodge Monument Valley Utah.

Reacties

inge gerberink 17-09-2013 09:13

Klinkt allemaal heel spannend en ondernemend.
Hebben jullie ook contact met de locals...?

Karina 17-09-2013 09:37

Hoi Mark en Elmira,
Erg leuk jullie te volgen door de States!
Leuke verhalen en foto's. ..heel veel plezier nog.
Groetjes

M.B. Mulder 17-09-2013 16:27

Contact hebben we uiteraard. In de supermarkt,kroeg tankstation, camping....die aardige oude vissersman in San Francisco.. Leuke mensen genoeg. Wij zijn op de camping niet van het sociale gebeuren. Tv kijken in de kantine met z'n allen no way!!

MJ 17-09-2013 22:48

Hey Mark en Mier

Hier een reactie van moi. Tsja ben je zelf een weekje op vakantie en denk je het leuk te hebben gehad, ga je deze blogs lezen!!!! Super!!! K heb ff alles tot nu toe gelezen en k ben officieel jaloers!!!! Geniet!!!!! Heel veeeeel plezier en tot jullie volgende blog!!!

Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan