Howdy Williams en meer....

Door M.B. Mulder - A long time ago

Howdy!

Wie van plan is om een bezoek te brengen aan USA, ga vooral zuidwest. Wat we tot nog toe gedaan en gezien hebben is werkelijk geweldig. Dan hebben we het niet over ons verblijf in de camper want na 5 nachten, vannacht nummer 6, kunnen we de camper en vooral dat wat voor een bed door moet gaan liefst met de campground gelijk maken. Te klein, te krap, alles achter kastdeurtjes als je gaat rijden en voorzichtig de koelkast openen als je weer stilstaat. Wij hebben van de week noodgedwongen omelet gegeten. Op zich niet verkeerd maar als je dan geen boter hebt gekocht om in te bakken en creatief wilt zijn met boursin, dan bakt de pan gruwelijk aan. Dus lieve vrienden, huur een luxe wagen en zoek de leukste Lodge, hotels en motels. Die zijn er genoeg! Wij hebben het punt bereikt waarop we met elkaar overleggen om de camper in te leveren direct als we in Las Vegas aankomen en een extra hotel te boeken.  Luxe, ruim toilet/ douche fatsoenlijk bed en slaap! Terug naar waar ik begon: Howdy! Zuidwest USA is fantastisch. Gisteren 17/9 zijn we in Williams aangekomen. Dit schitterende relaxte zeer vriendelijke plaatsje met zijn al even vriendelijke inwoners( er wonen hier 2500 mensen) mag je niet missen. Back to the fifties! In Williams verwijst alles naar de route 66 die door het plaatsje loopt. En het is de gateway naar de Grand Canyon. Vanmorgen bracht onze campowner ons naar het station. Kaartjes in de pocket en op naar de Westernshow. Deze cowboys zullen we later op de dag weer ontmoeten. De treinreis duurt 2 uur en 15 minuten. Uitzicht op weilanden ranches en de veestapel. De treinreis is vol entertainment. De sheriff uit de western komt langs met zijn gitaar en er word ontbijt geserveerd. En dan zijn we er!

Hoe overweldigend! Ongelofelijk mooi! We hadden 3 uur de tijd om ons in de Canyon te vermaken en we hebben dit gedaan op de South Rim van de Canyon. Op een gegeven moment hadden we nog een uur voor we ons weer bij de trein moesten melden en dit uur hebben we op een bankje, zon en schaduw , doorgebracht  genietend van het uitzicht.

De terugreis werd wederom muzikaal begeleid door de sheriff en terwijl wij genoten van een glas champagne werden we overvallen door de boys uit de show eerder deze dag.

Een dag waarin geen moeite bespaard is gebleven om de treingasten de Grand Canyon op een bijzondere wijze te laten ervaren.

Reacties

Irma Kooiker A long time ago

Steeds weer een verrassing wat jullie nu weer hebben beleefd..maar ik geniet van jullie verhaaltjes....zoals jullie van de reis genieten.
Dus camper is in zekere zin niet voor herhaling vatbaar (voor jullie dan...;-)).
Je hebt het in ieder geval eens meegemaakt toch.
Maar wat gaat t snel zeg....de dagen....geniet er nog lekker van. Ik kijk uit naar jullie foto's. .
Dikke kus xxx

karen A long time ago

Wat lief dat ik via jou mooie verhalen mee mag/kan reizen. Heerlijk!!

Henk A long time ago

En ik was net van plan om m'n derde camper te gaan kopen...Maar ja, jullie hebben beide ook geen camperformaat, daar zal 't aan liggen.. heb 't verder geweldig daar saampjes..

inge gerberink A long time ago

mooie foto,s
Jammer van jullie slaaptekort
Moet je later maar weer inhalen.
Dit pakken ze jullie niet meer af toch?

Tjeerd van Oene A long time ago

Tjee wat een verhalen / ervaringen :) Hahaha! Enjoy!

petra en maurice A long time ago

genoeg hotels in las vegas, ben echt benieuwd wat jullie daar van vinden!! echt een contrast met al het moois wat jullie nu zien. beleef onze reis van toen weer helemaal terug nu, echt leuk! nog heel veel plezier, afgezien van de nachten dan! succes daarmee nog even!

MJ A long time ago

Dit klinkt ondanks het stukje vd camper weer super!!! K geniet en ben jaloers en probeer het me voor te stellen!!!

Heel veel plezier nog en what happens in Vegas stays in Vegas!!!

Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!