Grand Canyon dag 2

Door D. van der Veen - A long time ago

The Grand Canyon it was today! (oké, eigenlijk gisteren, maar de Wi-Fi-verbinding had hier gisteravond ook vakantie geloof ik) We hadden goeie tips gekregen welke weg ernaartoe het mooiste was en dat was helemaal waar. Het is heel bizar, want je rijdt eerst in een heel bosrijke omgeving, je rijdt het park in en dan parkeer je bij het eerste beste uitzicht en bam! Daar is de Grand Canyon dan ineens. Adembenemend. Wat ontzettend mooi. Woorden schieten eigenlijk te kort als je wil beschrijven hoe dit er in het echt uitziet. Je blíjft er maar naar kijken. Staren eigenlijk. Vol ongeloof en bewondering. En we gaan breken met wat we eerst zeiden: toch een paar fotootjes van vandaag, want die zeggen meer dan wat we hier kunnen typen:

Nog een kleine leuke anekdote: je bent autoliefhebber of niet. Dus. Wat overkomt je dan? Je raakt aan de praat met twee heren op leeftijd die in een Mustang Saleen de Grand Canyon bezoeken. En vervolgens sta je in de Grand Canyon…een Mustang Saleen te fotograferen. Ik geef het toe: wij sporen niet:

Morgen (vandaag: dinsdag dus) zijn we van plan om Sedona en Snowball te bezoeken. Vanaf Snowball schijn je een prachtig uitzicht te hebben, dus daar zijn we erg benieuwd naar. En morgenavond willen we op tijd naar bed, want we hebben het plan opgevat om de zonsopgang in de Grand Canyon te zien. Dat betekent dat we uiterlijk om 5 uur de lokale bus in het park moeten hebben en om jullie een idee te geven: ons motel zit zo’n twee uur rijden van het park af. Een helikoptervlucht over de Grand Canyon heeft onze interesse niet, maar de zonsopgang schijnt onbeschrijflijk mooi te zijn, dus die willen we niet missen.

Reacties

Marieke Honer A long time ago

Jullie bofferds

Renske A long time ago

Ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben ECHT niet jaloers!

*zucht* Sluit me bij Marieke aan. ;-)

pap en mam A long time ago

Mooie foto`s. Aan de lucht te zien hebben jullie prachtig weer. Wees er blij mee. Het is hier koud en nat. Geniet en neem heel veel vitamine D op.

Dinant A long time ago

Okee ... We blijven hier dan nog even.. :-D:-D:-D

René A long time ago

And lot's of hamburgers, booze and donuts .... YIEHAAAA :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!