Page-Bryce Canyon

Door D. van der Veen - A long time ago

Gisteren pakten we onze spullen in de auto en reden naar de Horseshoe Bend. We waren lekker op tijd (nog vóór tienen), maar de wandeling van 1,2 km was al behoorlijk heftig in de felle zon. Je hebt nergens schaduw, maar gelukkig hadden we genoeg water meegenomen. En omdat het nog zo vroeg was, was het gelukkig ook niet heel druk. We hadden dus alle tijd en ruimte om foto’s te schieten:

We hebben tijdens onze vakantie tot nu toe al zoveel moois gezien. Het blijft ons verbazen. Ook dit natuurwonder weer. Het is een indrukwekkende ervaring dat Moeder Natuur zoiets kan ‘maken’.

Na de Horseshoe Bend zijn we doorgereden naar Kanab waar we hebben overnacht voor één nachtje. Het is trouwens apart om te zien wat je aan ruimte krijgt bij sommige hotelkamers, voor echt weinig geld. Het hotel Days Inn in Kanab is daar een goed voorbeeld van. Alle ruimte, ontbijt zit bij de prijs in en is redelijk schoon. Inmiddels hebben we al heel wat hotels/motels van binnen gezien om te weten dat ook daar behoorlijk wat verschil in kan zitten.

Reacties

pap A long time ago

Dus hier geen kakkerlakken
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!