Page-Bryce Canyon

Door D. van der Veen - 21-09-2013 05:30

Gisteren pakten we onze spullen in de auto en reden naar de Horseshoe Bend. We waren lekker op tijd (nog vóór tienen), maar de wandeling van 1,2 km was al behoorlijk heftig in de felle zon. Je hebt nergens schaduw, maar gelukkig hadden we genoeg water meegenomen. En omdat het nog zo vroeg was, was het gelukkig ook niet heel druk. We hadden dus alle tijd en ruimte om foto’s te schieten:

We hebben tijdens onze vakantie tot nu toe al zoveel moois gezien. Het blijft ons verbazen. Ook dit natuurwonder weer. Het is een indrukwekkende ervaring dat Moeder Natuur zoiets kan ‘maken’.

Na de Horseshoe Bend zijn we doorgereden naar Kanab waar we hebben overnacht voor één nachtje. Het is trouwens apart om te zien wat je aan ruimte krijgt bij sommige hotelkamers, voor echt weinig geld. Het hotel Days Inn in Kanab is daar een goed voorbeeld van. Alle ruimte, ontbijt zit bij de prijs in en is redelijk schoon. Inmiddels hebben we al heel wat hotels/motels van binnen gezien om te weten dat ook daar behoorlijk wat verschil in kan zitten.

Reacties

pap 21-09-2013 10:49 {{button-18103}}

Dus hier geen kakkerlakken
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan