Bryce Canyon-Zion

Door D. van der Veen - 21-09-2013 06:20

Bryce Canyon stond op de planning vandaag. Van vroeg opstaan, wat eerst het idee was, kwam weinig terecht, maar we waren er alsnog rond half één. Bryce is schitterend. Als je het park binnenrijdt, waan je je in een door de Efteling-ontwerper vormgegeven decor. Zo bizar en kleurrijk zijn de rotsen daar. Vervolgens steken er een stuk of drie reeën de weg over, zich van geen kwaad bewust en ze nemen hier dan ook alle tijd voor. Waarschijnlijk keken wij verbaasder om hen te zien, dan andersom.

Je rijdt het park rond en parkeert bij de uitkijkpunten. Die waren echt fenomenaal. Woorden schieten wederom tekort, daarom een paar kiekjes (met dank aan een goede Wi-Fi-verbinding):

We hebben met gemak 3,5 uur rondgekeken in het park, maar toen moesten we toch echt op weg naar het nieuwe hotel in St. George, dat was nogal een eindje rijden. Eenmaal in het motel aangekomen bleek al snel dat dit niet een van de beste motels is. Binnen lagen een paar dode kakkerlakken en achter onze kamer staan een paar vuilcontainers waar de levende kakkerlakken waarschijnlijk ook vandaan komen. We zitten hier twee dagen, dus het is even met de kiezen op elkaar. De ene keer heb je meer geluk dan de andere keer, het zij zo.

Morgen gaan we Zion beter bekijken, want op weg van Bryce naar St. George zijn we er al half doorheen gereden. Morgen nemen we de tijd voor Zion en zondag trekken we door naar Lake Mead.

Reacties

pap 21-09-2013 10:46 {{button-18102}}

mooi

René 21-09-2013 21:15 {{button-18120}}

Gewoon wereldfoto's en wat de cockroaches betreft ..... eem'n deurbiet'n hahaha.

Dinant 22-09-2013 03:02 {{button-18127}}

Gefrituurd zijn ze nog best te doen René .....

:-S

hahahaha
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan