Zion dag 2

Door D. van der Veen - A long time ago

Vandaag zijn we naar Zion geweest. Ook weer een natuurpark, maar dit park kan je maar deels met de auto doorheen. Het grootste gedeelte van het park is bereikbaar via de shuttlebus. Dat vonden we een beetje jammer, want we zijn gewend dat je overal met de auto kunt komen. Ook is Zion veel meer een park voor (geoefende) wandelaars en dat zijn wij nu eenmaal niet.

Uiteindelijk hebben we lekker ons eigen plan getrokken en zijn we een eind gaan rijden. Deels verharde weg, deels offroad. En dat trekt onze Captiva best goed met zijn voorwielaandrijving. We zijn naar een beekje gereden, wat gelijk ook het eindpunt was. De terugweg ging een stuk vlotter, maar was zeker niet minder leuk. We genieten allebei van autorijden en dat is ook aan de auto te zien: onder het stof en zand haha. We zullen hem nog wel even afspoelen voordat we hem 30 september inleveren in San Francisco. Als afsluiter van de dag hebben we heerlijk gegeten bij Brick Oven. Dinant mocht zelf zijn pasta opscheppen en ik kon mijn geluk op met een pizza met extra kaas ;-).

Morgen vertrekken we uit dit gat en rijden we naar Lake Mead. We twijfelen nog of we naar Las Vegas gaan. Er omheen rijden is geen optie, maar we vinden het allebei drie keer niks. De enige reden wat ons aan het twijfelen brengt is de fontein van het Bellagio hotel. Deze is wereldberoemd, maar wij kennen hem vooral uit de films ‘Ocean’s eleven/ Ocean’s twelve/ Ocean’s thirteen. Het betekent wel dat we dan ’s avonds moeten gaan, omdat ie dan op zijn mooist is. Ons volgende hotel zit op zo’n 30 kilometer van Las Vegas, dus eigenlijk is er geen reden om niet te gaan. We zien het morgen wel.

Reacties

pap A long time ago

Zo roadrijders. Jullie zien veel. Las Vegas mag dan wel niet jullie favoriet zijn maar z`n beroemde fontein moet je toch even vastleggen toch? Veel plezier.

pap A long time ago

Alleen de fontein bekijken en de eenarmige fruitautomaat laten voor wat het is.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!