San Francisco

Door Y. Schuman - A long time ago

Vanochtend naar Amerikaanse begrippen een lekker ontbijt op de kamer gehad, koffie met croissants en gebak, broodjes of boterhammen zoals wij die kennen hebben ze hier niet. Maar het was prima genoeg om de dag met frisse moed te beginnen.

We zijn naar Fishermans Warf gegaan om te kijken of Alcatraz toch open was, maar helaas. We hebben vervolgens fietsen gehuurd en hebben een leuke en mooie route gefietst door San Francisco over de Golden Gate Bridge naar Sausalito, waarna we de Ferry weer terug hebben genomen naar San Francisco en zo toch nog wat dichterbij Alcatraz konden komen. 

 

In de middag hebben we een tour met de Open Big Bus gedaan door San Francisco met een gids, waar we op verschillende plekken in de stad zijn uitgestapt, waaronder Union Square een centraal gelegen plein met veel winkels zoals het grote warenhuis Macy’s, verder is het een plek waar mensen komen genieten van de zon in een aangelegd parkje.

’s Avonds zijn we uit gaan eten op Fishermans Warf, een lange boulevard met leuke restaurantjes, cafés en natuurlijk souvenirwinkeltjes.  Toen het donker was zijn we nogmaals met de Open Big Bus gegaan voor een Night Tour door San Francisco. Dit was geweldig mooi met de verlichte Golden Gate Bridge, een lichtshow op de Bay Bridge en de Sky Line van San Francisco gezien vanaf Treasure Island. Het was wel heel erg koud in zo’n open bus, maar zeker de moeite waard.

Reacties

Gerda A long time ago

Fijn dat San Francisco de moeite waard was ondanks de tegenvaller dat Alcatraz gesloten was. Nu lekker op pad met de camper! Hopelijk gaan de parken open dan wordt het helemaal goed!
Liefs mam

Gerda A long time ago

Waal ein sjoon foto!

Ine en Peter A long time ago

Hoi wij zijn ook weer terug in het land. Alles prefect verlopen. Hopelijk gaat dat bij jullie nu ook lukken. We houden contact. Groetjes.

Elviera A long time ago

leuke foto
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!