San Francisco

Door Y. Schuman - 04-10-2013 05:27

Vanochtend naar Amerikaanse begrippen een lekker ontbijt op de kamer gehad, koffie met croissants en gebak, broodjes of boterhammen zoals wij die kennen hebben ze hier niet. Maar het was prima genoeg om de dag met frisse moed te beginnen.

We zijn naar Fishermans Warf gegaan om te kijken of Alcatraz toch open was, maar helaas. We hebben vervolgens fietsen gehuurd en hebben een leuke en mooie route gefietst door San Francisco over de Golden Gate Bridge naar Sausalito, waarna we de Ferry weer terug hebben genomen naar San Francisco en zo toch nog wat dichterbij Alcatraz konden komen. 

 

In de middag hebben we een tour met de Open Big Bus gedaan door San Francisco met een gids, waar we op verschillende plekken in de stad zijn uitgestapt, waaronder Union Square een centraal gelegen plein met veel winkels zoals het grote warenhuis Macy’s, verder is het een plek waar mensen komen genieten van de zon in een aangelegd parkje.

’s Avonds zijn we uit gaan eten op Fishermans Warf, een lange boulevard met leuke restaurantjes, cafés en natuurlijk souvenirwinkeltjes.  Toen het donker was zijn we nogmaals met de Open Big Bus gegaan voor een Night Tour door San Francisco. Dit was geweldig mooi met de verlichte Golden Gate Bridge, een lichtshow op de Bay Bridge en de Sky Line van San Francisco gezien vanaf Treasure Island. Het was wel heel erg koud in zo’n open bus, maar zeker de moeite waard.

Reacties

Gerda 04-10-2013 08:09 {{button-18563}}

Fijn dat San Francisco de moeite waard was ondanks de tegenvaller dat Alcatraz gesloten was. Nu lekker op pad met de camper! Hopelijk gaan de parken open dan wordt het helemaal goed!
Liefs mam

Gerda 04-10-2013 08:11 {{button-18564}}

Waal ein sjoon foto!

Ine en Peter 04-10-2013 11:26 {{button-18571}}

Hoi wij zijn ook weer terug in het land. Alles prefect verlopen. Hopelijk gaat dat bij jullie nu ook lukken. We houden contact. Groetjes.

Elviera 04-10-2013 15:11 {{button-18579}}

leuke foto
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan