Camper

Door Y. Schuman - A long time ago

 Vanochtend onze koffers ingepakt en uitgecheckt in het hotel in San Francisco. Na een taxirit van ongeveer 40 minuten kwamen we aan in San Leandro bij Apollo waar onze camper (RV zoals ze dat hier noemen) klaar stond. Toen we het terrein opreden hadden we niet durven dromen dat we zo’n mooie camper kregen. Dit bleek echter wel het geval te zijn.  Een zeer luxe camper waar slaapplekken zijn voor zes personen, een slide out (zitgedeelte tegenover de keuken kan ± 50 cm naar buiten schuiven), een douche, wc, compleet uitgeruste keuken, verwarming, airco, tv, een luifel en aan de buitenkant een radioaansluiting/ I-pod aansluiting. Na een uitgebreide uitleg en check van de camper, konden we onze koffers uitpakken en wegrijden. 

Onze eerste stop was bij een supermarkt zodat we de eerste dagen vooruit kunnen en toen kon de reis echt beginnen. Helaas is Yosemite National Park nog steeds gesloten, dus zijn we naar een camping net buiten het park gereden. Een mooie camping in de bergen, maar met een waarschuwing voor ratelslangen, dat werd dus snel heen en terug rennen naar het toiletgebouw op mijn slippers met een zaklamp op de grond gericht.  De camper parkeren en klaarzetten is trouwens een hele luxe, druk op 1 knopje om de slide-out naar buiten te schuiven, druk op een ander knopje om de luifel uit te laten schuiven, 1 stroomkabel aansluiten en 1 waterslang aansluiten en klaar is kees! 

Na een heerlijke maaltijd bereid door Roger zijn we op internet (ongelofelijk maar waar, maar we hadden een super goede Wifi verbinding) gaan zoeken naar een alternatief voor morgen. De planning was Yosemite National Park te gaan verkennen maar dat lijkt morgen ook nog steeds niet mogelijk. Na enkele uren zoeken (want bijna alles is een Nationaal Park en die zijn allemaal dicht) kiezen we voor Mono Lake, via de Tioga Pass.

Reacties

Gerda A long time ago

Fijn dat dit allemaal goed gegaan is! Och en Youri die weet wel hoe zo'n camper werkt!!
Fijne verdere reis!

Ine en Peter A long time ago

Toppi wat een karretje (jaloers), geniet ervan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!