Kingman

Door Y. Schuman - A long time ago

Vandaag rijden we in alle vroegte weg van de Grand Canyon naar Palm Dessert, een rit van een kleine 7 uur. We rijden via Kingman, waar we een stop maken. Kingman is een plaatsje aan de bekende Route 66. We stoppen hier om een bezoek te brengen aan het Historische Route 66 Museum en om wat te drinken en te eten in een echte Amerikaanse Diner. Dit is werkelijk geweldig, het is net alsof we terug in de tijd zijn gegaan of midden in de film Grease zitten. Een echte aanrader om deze lange rit te onderbreken.

In de namiddag komen we aan in Palm Desert, een luxe vakantieoord midden in de woestijn. Een prachtige camping, zo’n mooie hebben we nog niet gezien. Nadat we de camper neer hebben gezet gaan we meteen naar het prachtige zwembad, het is hier 32 graden. Het zwembad hebben we voor ons alleen. Het is vrij rustig op de camping en de meeste gasten zijn boven de 60 jaar en komen hier eigenlijk alleen maar om te golfen. Geen probleem, wij genieten van ons privé zwembad.

Nadat we afgekoeld zijn rijden we nog even naar de Walmart, een zeer grote supermarkt/warenhuis. Hier doen we de boodschappen voor de komende dagen. Aangezien hier ook kleding te koop is, tik ik een leuk jasje op  de ko.

’s Nachts koelt het hier slechts af naar 18 graden. Het belooft dan ook een mooie warme zomeravond te worden en dat is prima gelegenheid om de BBQ aan te steken. 

Reacties

Gerda A long time ago

Heerlijk weer om te lezen! Geniet van de warme avond en de BBQ !

Ine en Peter A long time ago

Zeer leuk zo tussen de oudjes. Die zullen wel 's morgens aan het zwembad liggen. Tot zo als we weer skypen.

riny A long time ago

wat een luxe ....lekker genieten met z,n drietjes .

Sanne Manders A long time ago

Lekker hoor! Foto van het zwembad?
Geweldig restaurant trouwens!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!