19 en 20 mei Calcary - Fort Macleod

Door André en Thea Booi - A long time ago

Na een heerlijk ontbijt werden we maandag om 12.00 uur opgehaald door Canadream, het bedrijf waar we een camper hebben gehuurd. Na een uitgebreide en uiterst vriendelijke uitleg en vele administratieve handelingen konden we op weg. De eerste rit was naar een groot winkelcentrum om te tanken (142 liter!) en te fourageren. Na bij de kassa behoorlijk geschrokken te zijn, (je moet toch eten in de vakantie) konden we eindelijk vertrekken richting de eerste camping in Fort Macleod, 175 km rijden. 

Onderweg werd het steeds stiller op de wegen en zagen we steeds meer enorme, nog kale, landerijen. De natuur loopt hier behoorlijk achter op de natuur in Nederland. De bomen beginnen langzaamaan blad te krijgen en het gras begint te groeien.

Rond 19.00 uur waren we op de camping.  We zijn eerst even buiten gaan zitten, heeft Tinie een heerlijke kop koffie gemaakt, om met elkaar te beseffen dat onze eerste trip met een prachtige camper (RV) er op zit. CANADA HERE WE ARE!

Vannacht wakker geworden van de kou. Gelukkig hadden we om een extra deken gevraagd die al heel snel op bed gelegd werd. We zitten hier op 1000 meter hoogte dus is het niet vreemd dat de nachten koud zijn. Vanmorgen werden we wakker met een uitbundig schijnende zon aan een strakblauwe hemel. Vandaag wordt een dag waar we van gaan genieten zonder te rijden! 

Reacties

Maaike A long time ago

Zoooooo! Heb de foto van de camper net gezien. Ze hadden zeker geen kleinere :-)) wat een grote camper zeg!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!