19 en 20 mei Calcary - Fort Macleod

Door André en Thea Booi - 20-05-2014 19:00

Na een heerlijk ontbijt werden we maandag om 12.00 uur opgehaald door Canadream, het bedrijf waar we een camper hebben gehuurd. Na een uitgebreide en uiterst vriendelijke uitleg en vele administratieve handelingen konden we op weg. De eerste rit was naar een groot winkelcentrum om te tanken (142 liter!) en te fourageren. Na bij de kassa behoorlijk geschrokken te zijn, (je moet toch eten in de vakantie) konden we eindelijk vertrekken richting de eerste camping in Fort Macleod, 175 km rijden. 

Onderweg werd het steeds stiller op de wegen en zagen we steeds meer enorme, nog kale, landerijen. De natuur loopt hier behoorlijk achter op de natuur in Nederland. De bomen beginnen langzaamaan blad te krijgen en het gras begint te groeien.

Rond 19.00 uur waren we op de camping.  We zijn eerst even buiten gaan zitten, heeft Tinie een heerlijke kop koffie gemaakt, om met elkaar te beseffen dat onze eerste trip met een prachtige camper (RV) er op zit. CANADA HERE WE ARE!

Vannacht wakker geworden van de kou. Gelukkig hadden we om een extra deken gevraagd die al heel snel op bed gelegd werd. We zitten hier op 1000 meter hoogte dus is het niet vreemd dat de nachten koud zijn. Vanmorgen werden we wakker met een uitbundig schijnende zon aan een strakblauwe hemel. Vandaag wordt een dag waar we van gaan genieten zonder te rijden! 

Reacties

Maaike 21-05-2014 06:42 {{button-20446}}

Zoooooo! Heb de foto van de camper net gezien. Ze hadden zeker geen kleinere :-)) wat een grote camper zeg!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan