26 mei Oliver - Hope

Door André en Thea Booi - A long time ago

Vanmorgen vertrokken we, met een blauwe hemel en een heerlijk zonnetje, vanaf de mooiste camping waar we tot nu toe hebben gestaan. Onderweg ook heerlijk in de zon koffie gedronken. Daarna werd het steeds bewolkter en de regen liet niet lang meer op zich wachten. Het werd een beetje halen en brengen wat het weer aangaat, regen en zon wisselden elkaar af.

We reden eerst door een gebied met heel veel fruitbomen. Van onze vriend Dick hoorden we al dat de kersen hier wit zijn en dat hebben we inderdaad gezien. Onderweg zagen we veel fruitstalletjes, die in deze tijd nog bijna allemaal dicht zijn, het fruit is immers nog niet rijp. Jammer want die witte kersen hadden we wel eens willen proeven.

Onderweg hebben we nog even twee bergpassen bedwongen, beiden ongeveer 1300 meter hoog. Dat was dus stevig klimmen en flink dalen. De camper deed het prima en zijn chauffeur wist de camper ook vandaag weer goed in bedwang te houden!

Na 275 km kwamen we aan op Othello Tunnels campground and RV Park. Deze camping ligt op 1,5 km vanaf de Othello Tunnels die we morgen gaan bezoeken. Op deze locatie is de film First Blood opgenomen. De camping is niet geweldig maar voor twee nachten kan het ermee door.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!