27 mei - Hope

Door André en Thea Booi - A long time ago

Familie op bezoek krijgen als je in Canada op vakantie bent, hoe bijzonder kan dat zijn! Voor ons was dat het wel. Nicht Ineke en haar man Otto die in Abbotsford wonen waren rond 13.00 uur bij ons. Met elkaar hebben we de wandeling naar de Othello Tunnels gemaakt. Hier liep vroeger een spoorlijn door, die nu niet meer bestaat. Het is nog steeds heel bijzonder om door de aardedonkere tunnels te lopen. Wie de film First Blood kent zou weten hoe deze omgeving eruit ziet.

Eenmaal terug op de camping werd de borrel voor de dag gehaald en raakten we natuurlijk niet uitgepraat. Omdat het buiten was fris werd, hebben we met z'n zessen binnen gegeten. Wel wat krap maar wat was het gezellig en echt super om elkaar hier in Canada weer te zien! Wij hebben een geweldige middag gehad! Hopelijk tot gauw Otto en Ineke!

Reacties

Tineke A long time ago

Ha buuffies.
Ik geniet weer volop met jullie mee! Het klinkt allemaal weer als een topreis! Dan in het verre land nog gezellig familie op bezoek krijgen, heerlijk!! Hier een paar regendagen, dus jullie missen niets!! Veel plezier en de hartelijke groetjes aan de buuffies Tinie en Aad.

Susanna A long time ago

Jullie beleven weer een topreis, leuk om de verhalen te lezen. Ik vind het al bijzonder om hier in Spanje dochter met aanhang en mijn broer te zien. Maar je nicht in Canada, gezellig hoor!
Mooie foto van de tunnels. Nog veel plezier daar!

Hans A long time ago

Het kaartje geeft de plaats Hope aan in de staat Arkansas. Dat lijkt me niet goed......

Thea A long time ago

Goed gezien Hans!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!