4 juni Banff

Door André en Thea Booi - 04-06-2014 23:12

Nadat gister de was schoon in de kast lag hebben we vakantie gehouden en dat betekent weinig doen en de traditie van de 'borrel' in stand houden.
Vanmorgen ons huisje een beetje gepoetst en een gezellig praatje gemaakt met de Belgische die we ook al in het vliegtuig hadden ontmoet.
Vanmiddag gaan we naar Banff en wat actief zijn. 


Op dit moment drinken we een heerlijke cappuccino bij Starbucks, hier is tenminste wifi.

Iedereen bedankt voor de reacties, erg leuk dat we jullie kunnen laten meegenieten, wij doen het in ieder geval wel,
Morgen vertrekken we naar Calcary waar we nog 1 nacht op een camping staan. Vrijdag leveren we de campers weer in bij Canadream en vliegen dan tegen de avond terug naar Amsterdam waar we zaterdagmorgen aankomen.

Reacties

Coby Nijmeijer 04-06-2014 23:19

Tjee luitjes, zo zit het er dan al weer bijna op. Wat gaat dat snel, maar jullie hebben volgens mij een prachtige reis gehad. Geniet nog even van de laatste loodjes en een veilige, prettige thuisreis gewenst. Liefs en groetjes ook voor Aad en Tinie en tot snel hoop ik.

Edward 05-06-2014 09:02

Hoi, nog 2 fijne dagen en een goede vlucht.

Susanna 05-06-2014 13:09

JAmmer dat het eral weer bijna op zit, maaaaaar jullie hebben nog twee dagen.! Nog eventjes genieten. Een goede terugvlucht en voor zaterdag welkom thuis. Wij zijn overca. 2 weken weer in het land.
Lieve groetjes

Patrick Maezele 06-06-2014 03:11

Hé hé , net jullie dagverslagjes gelezen..... jullie hebben idd een leuke reis gehad!!! We hebben alvast ook van onze eerste camperreis genoten. Bedankt voor de tips! Nathalie en Patrick

Tineke 06-06-2014 23:03

Jullie zijn inmiddels al op de terugweg! Heb genoten van de reisverhalen en jullie van de reis! Goede vlucht buurtjes en tot gauw. Ik net terug vd bootreis, was ook heel fijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan