Dag 3 relaxen en toeren

Door M.A. van den Heuvel - A long time ago Vannacht heeft Mila wat beter geslapen, wel weer midden in de nacht wakker voor een fles. Daarna is ze weer lief gaan slapen. Vandaag was de planning om naar San Fransisco te gaan, we hebben besloten om dit morgen te doen. Mila heeft ook aardige koorts en is niet fit. We moeten wel in haar belang denken, daarom vandaag een chill dagje op de camping en dat is zeker geen straf,we hebben tenslotte vakantie hè... Na een heerlijk ontbijtje heeft Mila lief gespeeld in de camper en achtervhet stuur gezeten van de toet... Een favo plekje voor haar, met Nijntje in de dvd op de achtergrond. Rond half gaat het lampje uit en gaat ze slapen, samen met mama die ook erg moe is. Papa gaat alvast de omgeving verkennen. S middags na een lekkere lunch maken we de camper rijklaar en gaan we een ritje maken, eerst naar petaluma maar dat stelt niet heel veel voor. Daarna de weg vervolgd richting een natuurpark aan zee. Wat een helse weg, met af en toe klamme handjes aan het stuur de tocht gemaakt. Was wel een prachtige omgeving, met prachtige vergezichten en we hebben ook de zee gezien. De lighthouse waar we naar op zoek waren, leek toch iets verder te liggen dan we dachten, daarom besloten om weer terug te rijden naar de bewoonde wereld. De weg werd ook steeds wreder ha ha ha. Mila voorin de kinderstoel genoot er van. Op de terug weg in een klein western stadje wat cash geld gepind en ff een stop gemaakt. De zetpil bij Mila heeft geholpen, ze krijgt ook weer een klein beetje praatjes, dat is een goed teken. Morgen kunnen we hopelijk de stad SF bezoeken, ik kijk er naar uit. Nu heerlijk de dag afsluiten met een knapperend haardvuur en scotch. Tot morgen. Remco

Reacties

Mirjam A long time ago

Ik zit nu aan mijn ontbijt, de plicht roept:werken! Het lijkt me heerlijk rond te toeren, de omgeving in me op te nemen en lekker bij een haardvuur de dag af te sluiten... Je verhaal herinnert me aan Ierland: niets moet, alles mag en voor Arjen de dag afsluiten met Irish koffie hihi. Kortom, het klinkt alsof jullie heerlijk genieten en dat is jullie gegund, jullie hebben er lang naar uitgekeken. Benieuwd naar SF, wacht jullie verhaal weer af :-D Veel plezier!

Gert en Ida A long time ago

Ben net wakker om een lange dag te werken. Net jullie bericht gelezen. Het tijdsverschil is verwarrend hè?! Gisteren een windhoos geweest o.a. rond Wijk bij Duurstede. Tiel heeft geluk gehad.
In S.F. schijnt een bar te zijn: Whiskey-a-go-go. Moet een relaxte stad zijn, maar ook weer niet. Alles is groot hè, in Amerika!? Gr. Ida.
Ps. Gert vroeg naar de temperatuur. Hier enorm geregend.
Gr. Ida.

Rianne A long time ago

Wat zijn jullie aan een leuk avontuur begonnen!
Ik mis nog wel wat foto's, maar die volgen vast nog wel;)
Geniet ervan samen.
Liefs ons

M.A. van den Heuvel A long time ago

Iedereen bedankt voor de leuke reacties.
Het leven hier bevalt me/ ons prima.
Heerlijk relaxt, geen stress. Gelukkig knapt Mila ook weer op.
De foto's komen nog, internet werkt hier niet of heel traag.
Vandaag een prachtige dag qua weer en belevenissen in SF, wat een gave stad is dat.
Voor nu iedereen in Nederland succes meevallers en ik zal op jullie allen een borrel drinken.
Liefs uit petaluma, SF
De heuveltjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!